-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Benim e ticaret sitemin panelde Haber yönetimi adı altında özgün makalelerimi paylaşabileceğim SEO açısından fayda sağlayacak yazıları yazabileceğim bir bölüm var fakat kafamı karıştıran nokta ise şimdide Blog yönetimi adı altında yine aynı şekilde yazılarımı paylaşabileceğim bir bölüm daha aktif oldu.
Bende bütün yazılarımı bloğa taşıdım kafamı karıştıran bölüm ise blog- ve haber iki aynı görevi gören şeyler gibi duruyor bunların arasında bir fark var mıdır ? Çünkü haber yönetiminide makalelerin kaç kere okunduğunu felan göreibiliyordum blogda böyle birşey yok.
Bilen SEO uzmanı arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
haber sitesi reklam geliri düşük. blogta 0.12 dolar olan tbm haber sitesinde 0.5 dolar TBM
hangi alan sana hitap ediyor birazda ona göre yonel
Haber sitesi kısa surede hitlenir. sürekli ilgi gerek hergun standar haber girişi vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben konuyu hepsini okumamıstım blog mu acaym haber mı acayım dıye soruyrosunuz sandım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog tabiki. E-ticaret seo yaparken sadece dış uğraşlar yetmez. Google adwors stratejileri de gerekiyor. Bunun haricinde özgün bir içerik kesinlikle sitenizde olmalı! Yani bir su damacanası satıyorsanız kesinlikle kendini çekin, kendiniz y azın
Ek Olarak: Gittigidiyor yıllardır aynı stretiji yapıyor mesela. GooglE'de arama kelimesini hedef oalrak alıyor xxxx ilanları burda, xxxx ile ilgili aramalar falan filan
1 kişi bu mesajı beğendi.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e-ticaret siteleri için artık site içi seo yapmak gibi şeyler pek yararlı değil. Ne işe yarar? Ürün açıklamaları yaparsanız işe yarar. Mesela az yakam ampül 2015 kelimesine bir makale yazarsınız bunu insanlar okur ve sitenizde alışveriş yaparlar bu şekilde fayda görürsünüz. Diğer türlü adwors kullanmadan yürümek çok riskli ve boş geliyor bana.