anonymated adlı üyeden alıntı
Hocam kendisi demedi bunları. Yalakaları söyledi. O ise bunu asla reddetmedi. Çıkıp ona Allah'ın sıfatlarıni yakıştırip Şirk koştular. Bunun amasi maması olmaz ki. Isterse dünyanın en sinirli insanı olsun bunu reddetmez mi. Şimdi adam benim dinime saygısızlık yapıyor. Ben bu dakikadan sonra yok incinecek diye mi düşüneyim.
Ama çok haklısınız. O sevmedikleri hocaefendi, rte'nin cennete girmesi için dua ediyor. En yakınindaki isimler söylüyor bunu. Insanlar ne kadar yanlış tanımış maalesef.
Haklısınız. Kimsenin ebedi düşmanı değiliz. Allah hidayet nasip etsin.
Her şeye rağmen.
Şimdi biraz mantıklı ve 1-2 gram beynini kullanan kişiler bahsettiğin şekilde davranıp kendisine olmayacak kişileri atfedenleri umursayacak mı?
Aynı zamanda kendisine "diktatör" de denildi.
Bir diktatöre diktatörsün denildiği nerede görüldü? Adamın .... bellerler. eğer diktatör diye atfedilen kişi diktatör olsaydı.
Dinini dini emrettiği gibi yaşayan, namazını kılan, başkalarının hakkından korkan... liste uzatabilir. Bu şekilde ki "adam gibi adam" kalkıp face, twetter, veya yalan haberleri ile ünlü gazete başlıklarını mı takip edecek?
Kalkıpta bahsettiğin şekilde diyenlere zaten kalbinden "Allah hidayet versin" demediği ne malum? Ne yapacaktı işi gücü bırakıp cevap yetiştirme zahmetine mi katlanacak.
Zaten bildiğim kadarıylada bu tür ithamda bulunanlara cevap verilmişti. Meczub, Deliler ve ne konuştuğunu bilmeyenlere cevap bile vermeyeceksin.
Aslında bende size cevap vermeyecektim. 1 değil, 2 değil 3 olunca artık anlayana küçük bir nasihat anlamında yazdığım mesaja yine gereksiz mesajla cevap vermişsiniz.
Aslında bende cevap yazmayacaktım. Yinede cevabımı bir üst satırda yazdım.
Allah hidayet versin. Cümlemize.
Aklımdan uydurduğum bir söz.
İnsanlar ne düşünüyor diye yaşayacaksan hiç yaşamamalısın. Başkalarını da olmayan şeylerle itham etmeyeceksin.