lostyazilim
tr.link

Son Dakika: Ve Yine Koalisyon Olmadı

65 Mesajlar 8.539 Okunma
lstbozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Seçim hiç bir şeyi değiştirmeyecek ki ne diye tekrar seçim yapılacak bunu anlamıyorum. Bahçelinin de bu tavrı sürdükçe ülkede yeni hükümetin kurulması imkansız gibi gözüküyor. Koalisyon kurulacak diye piyasalar biraz toparlanır gibi olmuştu bir umut vardı onu da kaybettik. Sanayiden geliyorum koalisyon yalan olduyu duyan yıkıldı yemin ederim, milletin bi seçim karmaşasına daha girecek dermanı kalmamış. Ticaret yapanlara sorun şu son 1 senede gelen zammın haddi hesabı yok 8 liraya aldıkları malı 18 liraya alamaz duruma gelmişler her hafta toptancı yeni zam haberiyle geliyor

Yine seçim süreci, üstüne yine aynı oy oranları yine bir sonuç çıkmayacak kafadan 6 ay daha kaos devam edecek, dönüp dolaşıp bu süre sonunda şimdi ki yere geri çıkacaklar ne değişecek ? Aramızda bu seçim partisini değiştirecek farklı partiye oy verecek kaç kişi var ? Etrafınıza sorun kendiniz de araştırın partisini değiştirecek kimse var mı ? Sadece bir kişi tanıyorum tayyip düşmanlığından hdpye vermişti karadenizli milliyetçi muhafazakar bi arkadaşım, şimdi chpye vereceğini söylüyor başka da değişik oy kullancağını söyleyen hiç duymadım henüz.

Şimdi açıklamalara bakıyorum da ortada koalisyon görüşmesi de zaten akp tarafında yokmuş, sadece 3 aylık bir koalisyon teklif edilmiş, chp de uzun vadeli seçim gerektirmeyen bir şekilde koalisyon istiyoruz demiş. Yani akpnin niyeti baştan beri c.başkanının da söylediği erken seçimmiş ...
sterk anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

KARAHAN adlı üyeden alıntı

İnsan bazen ağzından ne çıktığını bilemez. O an sinirlidir belki başka bir şeyler olmuştur.
Fakat oturup yazarken biraz dikkat etmeli. Başkalarının rencide olabileceği veya duygularını incitebileceğini düşünmeli.

Aslında tavır konulmalı ama ne anlatacaksın ki. “Allah hidayet nasip etsin.” demek yeterli belki de.

Hocam kendisi demedi bunları. Yalakaları söyledi. O ise bunu asla reddetmedi. Çıkıp ona Allah'ın sıfatlarıni yakıştırip Şirk koştular. Bunun amasi maması olmaz ki. Isterse dünyanın en sinirli insanı olsun bunu reddetmez mi. Şimdi adam benim dinime saygısızlık yapıyor. Ben bu dakikadan sonra yok incinecek diye mi düşüneyim.

Ama çok haklısınız. O sevmedikleri hocaefendi, rte'nin cennete girmesi için dua ediyor. En yakınindaki isimler söylüyor bunu. Insanlar ne kadar yanlış tanımış maalesef.

Haklısınız. Kimsenin ebedi düşmanı değiliz. Allah hidayet nasip etsin.
Her şeye rağmen.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Koalisyon kurulamamasında MHP suçludur. İki tarafla da kurabilirdi koalisyonu MHP. Bağlayıcı unsurdu ve bunu reddetti.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

KARAHAN KARAHAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 50 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam kendisi demedi bunları. Yalakaları söyledi. O ise bunu asla reddetmedi. Çıkıp ona Allah'ın sıfatlarıni yakıştırip Şirk koştular. Bunun amasi maması olmaz ki. Isterse dünyanın en sinirli insanı olsun bunu reddetmez mi. Şimdi adam benim dinime saygısızlık yapıyor. Ben bu dakikadan sonra yok incinecek diye mi düşüneyim.

Ama çok haklısınız. O sevmedikleri hocaefendi, rte'nin cennete girmesi için dua ediyor. En yakınindaki isimler söylüyor bunu. Insanlar ne kadar yanlış tanımış maalesef.

Haklısınız. Kimsenin ebedi düşmanı değiliz. Allah hidayet nasip etsin.
Her şeye rağmen.

Şimdi biraz mantıklı ve 1-2 gram beynini kullanan kişiler bahsettiğin şekilde davranıp kendisine olmayacak kişileri atfedenleri umursayacak mı?
Aynı zamanda kendisine "diktatör" de denildi.

Bir diktatöre diktatörsün denildiği nerede görüldü? Adamın .... bellerler. eğer diktatör diye atfedilen kişi diktatör olsaydı.

Dinini dini emrettiği gibi yaşayan, namazını kılan, başkalarının hakkından korkan... liste uzatabilir. Bu şekilde ki "adam gibi adam" kalkıp face, twetter, veya yalan haberleri ile ünlü gazete başlıklarını mı takip edecek?

Kalkıpta bahsettiğin şekilde diyenlere zaten kalbinden "Allah hidayet versin" demediği ne malum? Ne yapacaktı işi gücü bırakıp cevap yetiştirme zahmetine mi katlanacak.

Zaten bildiğim kadarıylada bu tür ithamda bulunanlara cevap verilmişti. Meczub, Deliler ve ne konuştuğunu bilmeyenlere cevap bile vermeyeceksin.

Aslında bende size cevap vermeyecektim. 1 değil, 2 değil 3 olunca artık anlayana küçük bir nasihat anlamında yazdığım mesaja yine gereksiz mesajla cevap vermişsiniz.

Aslında bende cevap yazmayacaktım. Yinede cevabımı bir üst satırda yazdım.

Allah hidayet versin. Cümlemize.

Aklımdan uydurduğum bir söz.
İnsanlar ne düşünüyor diye yaşayacaksan hiç yaşamamalısın. Başkalarını da olmayan şeylerle itham etmeyeceksin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

KARAHAN adlı üyeden alıntı

Şimdi biraz mantıklı ve 1-2 gram beynini kullanan kişiler bahsettiğin şekilde davranıp kendisine olmayacak kişileri atfedenleri umursayacak mı?
Aynı zamanda kendisine "diktatör" de denildi.

Bir diktatöre diktatörsün denildiği nerede görüldü? Adamın .... bellerler. eğer diktatör diye atfedilen kişi diktatör olsaydı.

Dinini dini emrettiği gibi yaşayan, namazını kılan, başkalarının hakkından korkan... liste uzatabilir. Bu şekilde ki "adam gibi adam" kalkıp face, twetter, veya yalan haberleri ile ünlü gazete başlıklarını mı takip edecek?

Kalkıpta bahsettiğin şekilde diyenlere zaten kalbinden "Allah hidayet versin" demediği ne malum? Ne yapacaktı işi gücü bırakıp cevap yetiştirme zahmetine mi katlanacak.

Zaten bildiğim kadarıylada bu tür ithamda bulunanlara cevap verilmişti. Meczub, Deliler ve ne konuştuğunu bilmeyenlere cevap bile vermeyeceksin.

Aslında bende size cevap vermeyecektim. 1 değil, 2 değil 3 olunca artık anlayana küçük bir nasihat anlamında yazdığım mesaja yine gereksiz mesajla cevap vermişsiniz.

Aslında bende cevap yazmayacaktım. Yinede cevabımı bir üst satırda yazdım.

Allah hidayet versin. Cümlemize.

Yazdıklarınızın diğer kısmıyla ilgi yorum yapmayacağım ama "adam gibi adam" kısmına katılmıyorum. Her gün iddia ettikleri kendilerinden önce ki perişan ülke halinden gelişmiş ülkeye evrilmiş olsaydık söyledikleri ve yaptıkları da doğru olsaydı şu an tekrar seçimi değil %70 oy almış bir partiyi konuşuyor olurduk. Başladıkları yerde %35 oyla ilk seçimi kazanmışlardı sonra bu destek %50 leri aştı, demek ki iyi işler yaparken artıp kötü işler yaparken düşüyor. Kötü işler yapmasalardı söylemlerinde uygulamalarında adil davransalardı yine insanlar destekleyeceklerdi.

En basiti ben ilk kurulduğunda güvenmiyordum bir süre geçtikten sonra iyi şeyler yaptığını görüp destek verdim arkadaşlarla partiye katılım sağladık sonrasında gördüğümüz hatalardan dolayı elimizi kolumuzu çektik. Pendik teşkilattan eskilerden kim varsa beni de arkadaş grubumu da tanır. RP döneminden beri partinin içindeyim kimin samimi kimin menfaatçi olduğunu da içeride çok çok iyi gördüm. İyi niyetli insanların inançlarını hayallerini kullanarak kendilerine menfaat sağlayan bir yapı haline geldiler, ötesi yok. Kendi üyelerine bile saygısı yok, yoklamalarda açık ara ilk sırada gelen isimler yerine ankaradan emirle ilk 5 e zor giren isimleri aday gösteriyorlar. Parti üyeliği o partide piyonluktan başka bir şey değil.
Kamalak faciasının partiyi alavereyle ele geçirmesinden sonra oradan da elimi kolumu çektim. Daha da böyle bir enayilik yapıp herhangi bir parti için uğraşıp ter akıtmam ben dersimi aldım :)

Her şeye bir bahane bulunuyor düşmanlar icat ediliyor ama bu partinin iyi işler yaptığı dönemde liberallerin hiç akla hayale sığmayacak insanların solcuların komunistlerin bile birlik olup yetmez ama evet diyerek reform yapacağına inandıkları adam gibi adam olmayan kişiye verdikleri desteği unutuyorsunuz. İnsanlar yeterince fırsatta verdi şans da verdi fakat onlar insanların bu desteğini farklı amaçlarla kullandılar. Yani insanlar doğru olduğunu gördüklerine çekinmeden görüşüne dahi bakmadan destek veriyorlar, bunca yaşanan olaya rağmen bu kişi bu insanlar için terörist diyecek kadar şaşırmış kibrine yenik düşmüş durumda.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Yazdıklarınızın diğer kısmıyla ilgi yorum yapmayacağım ama "adam gibi adam" kısmına katılmıyorum. Her gün iddia ettikleri kendilerinden önce ki perişan ülke halinden gelişmiş ülkeye evrilmiş olsaydık söyledikleri ve yaptıkları da doğru olsaydı şu an tekrar seçimi değil %70 oy almış bir partiyi konuşuyor olurduk. Başladıkları yerde %35 oyla ilk seçimi kazanmışlardı sonra bu destek %50 leri aştı, demek ki iyi işler yaparken artıp kötü işler yaparken düşüyor. Kötü işler yapmasalardı söylemlerinde uygulamalarında adil davransalardı yine insanlar destekleyeceklerdi.

En basiti ben ilk kurulduğunda güvenmiyordum bir süre geçtikten sonra iyi şeyler yaptığını görüp destek verdim arkadaşlarla partiye katılım sağladık sonrasında gördüğümüz hatalardan dolayı elimizi kolumuzu çektik. Pendik teşkilattan eskilerden kim varsa beni de arkadaş grubumu da tanır. RP döneminden beri partinin içindeyim kimin samimi kimin menfaatçi olduğunu da içeride çok çok iyi gördüm. İyi niyetli insanların inançlarını hayallerini kullanarak kendilerine menfaat sağlayan bir yapı haline geldiler, ötesi yok. Kendi üyelerine bile saygısı yok, yoklamalarda açık ara ilk sırada gelen isimler yerine ankaradan emirle ilk 5 e zor giren isimleri aday gösteriyorlar. Parti üyeliği o partide piyonluktan başka bir şey değil.
Kamalak faciasının partiyi alavereyle ele geçirmesinden sonra oradan da elimi kolumu çektim. Daha da böyle bir enayilik yapıp herhangi bir parti için uğraşıp ter akıtmam ben dersimi aldım :)

Her şeye bir bahane bulunuyor düşmanlar icat ediliyor ama bu partinin iyi işler yaptığı dönemde liberallerin hiç akla hayale sığmayacak insanların solcuların komunistlerin bile birlik olup yetmez ama evet diyerek reform yapacağına inandıkları adam gibi adam olmayan kişiye verdikleri desteği unutuyorsunuz. İnsanlar yeterince fırsatta verdi şans da verdi fakat onlar insanların bu desteğini farklı amaçlarla kullandılar. Yani insanlar doğru olduğunu gördüklerine çekinmeden görüşüne dahi bakmadan destek veriyorlar, bunca yaşanan olaya rağmen bu kişi bu insanlar için terörist diyecek kadar şaşırmış kibrine yenik düşmüş durumda.

+++++

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Artık Erdoğan açılış kisvesi altında miting çalışmalarına başlar.
Gerçekten, ne oldu o yatırımlar ? Seçim öncesi o kadar açılış yaptı, seçimden sonra göremedik hiç bir açılışta ?
anilgzl Rekomedya anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaracı

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Gerçekten, ne oldu o yatırımlar ? Seçim öncesi o kadar açılış yaptı, seçimden sonra göremedik hiç bir açılışta ?

[emoji736] [emoji736] [emoji736]

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Şimdi hepsini tekrar açacak :D boş arsaya 2m2 beton döküp açılış yapıp öylece bırakmışlar bi yeri, afyonda başka bir yeri tam 7 kez açmışlar :D bir de Gökçeğin efsane 154687450 açılış hikayesi var belediye önünde ki paspası bile listeye yazıp açıyorlar işte nolcak sanki insanlar bilmiyor mu açılışın dümen olduğunu amacın miting olduğunu ? Alan memnun satan memnun.

Yemin ederim gülüyoruz ağlanacak halimize
konusal anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Şimdi hepsini tekrar açacak :D boş arsaya 2m2 beton döküp açılış yapıp öylece bırakmışlar bi yeri, afyonda başka bir yeri tam 7 kez açmışlar :D bir de Gökçeğin efsane 154687450 açılış hikayesi var belediye önünde ki paspası bile listeye yazıp açıyorlar işte nolcak sanki insanlar bilmiyor mu açılışın dümen olduğunu amacın miting olduğunu ? Alan memnun satan memnun.

Yemin ederim gülüyoruz ağlanacak halimize

Hocam 1 partiye de has değil. İzmir'de en az 3 yıldır olan parkı tekrar açtılar seçim öncesi. Bildiğiniz çevresine ip çevirdiler. Tekrar açtılar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al