Domain yaşı gibi bahaneler mi sebep oluyor bu Politika hatasına ? Yani domain yeniyse Google Politikaları'na uyumlu olmuyor mu :/ Yanlış anlamayın size karşı yapmış olduğum bir saygısızlık değil bu, ancak Politikaları içerisinde "domain yaşı 5 aylık olmayan alan adları için adsense yayınlanamaz" gibi bir ibare getirmeleri lazım. Bahaneleri bile hiç hoş değil :/ Reklam'ın tekeli olan bu firmaya, Yandex gibi bir rakip gerekli.Bu arada g+, facebook vb. sosyal kanallarda sayfa açtım, sosyal medya ile aynı anda paylaşımlarım oluyor, açtığım ilk gün analytics ve webmaster toolsu hallettim (bing ve yandex de dahil) İnanın çok saçma gelmeye başladı yapılanlar. Öyle siteler görüyorum ki, 2 adet yazı ile onaylanan, 4-5 tane reklamı aynı sayfada olan, crack, hile paylaşımı yapan. Bunlar politika için ihlal sebebi değil, domain yaşı politika ihlali sebebi... Gerçekten çoook trajikomik....
Son olarak *** üzerinden bir arkadaştan ücretli yardım alıyorum. Umarım o halledebilir...
Son olarak *** üzerinden bir arkadaştan ücretli yardım alıyorum. Umarım o halledebilir...
hocam crack hile paylaşan siteyi şikayet edin . Politika ihlal sebebi olayını çok fazla abartmayın maddeler arasında var mı bilgim yok ama farzı misal : 7.madde : Siteler en az x ay kadar açık kalmalıdır maddesi varsa . Buda ihlal sayılıyor . Ücretli destek alıp almamak size kalmmış. 2 adet yazıyla onaylatmak için o yazıların 50 bin hit çekmesi gerek . Yukarıda da yazdığım gibi bir kez adsense hesabı alıp dediğiniz şekilde sitelere reklam ekliyorlar veya hiç adsenseye bulaştırmadan kendi onaylı sitelerindeki reklamları iframe ile çekip gösteriyorlar . Şahsi görüşüm ben kısa süre önce açılmış bir siteye reklam vermem değil sadece güvenemem . Bu bende adamın sitenin 1. hedefi reklam yayınlama amaçlı olduğu düşüncesine vardırır . Olay konudada bitmiyor ayrıca sitenizin işlevide önemli bir çok konusuz siteler var adsense alan . Analiz siteleri vs gibi . Bu konuda sizi çok fazla agresif gördüm tutumunuzu biraz daha değiştirmeniz gerekecek ki daha rahat ilerleyesiniz .