Siteniz daha çok toy (Domain yaşınız 1 aylık). Konuda yazdıklarımı uygulayarak devam edin ve biraz zaman verin sabırlı olun . Ard arda başvurudan kaçının . Yeni temiz bir mail alın onaylayın herşeyini daha sonra bunun üzerine g+ ve webmaster tools açıp siteniz için kullanın araçları kullanın birazda zaman geçtikten sonra tekrar başvurun . Özgünlüğü ve güncelliği kaybetmeyin.
Ek Olarak:
Hocam özel mesaj attım .
MertTpz adlı üyeden alıntı
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim bende bir kez daha okuyarak bilgilerimi tazelemiş oldum :) Zaman ayırarak paylaştığınız bu güzel ve faydalı içeriklerinizde görsellere daha fazla yer verirseniz daha çok kişinin dikkatini çeker düşüncesindeyim.
Hayırlı günler
Teşekkür ederim hocam görseller konusunda haklsınız ilerleyen zamanlarda eklerim gerek pm yoluyla gerek konu altından cevaplamaya çalışıyorum açıklıyorum bazı şeyleri :) en güzel yorum yapıcı yorumdur çok sağol :)
ennes81 adlı üyeden alıntı
Bu uyarıyı bende alıyorum ama benim sitemde mobil cihazlarla alakalı konu veya indirme olmadığından sorun yaşamadım. Mobil veya tabletler hakkında hiç bir yayınım yok, gelenlerde yanlış geldiklerini anlayıp hemen çıkıyorlar zaten :) Adsense siteme 5 yıldır sorunsuz ödeme yapıyor.
sitede mobil konu olması değil di bahsettim . Sitenin mobil uyumlu yani temasının her cihaza uygun durabilmesiydi orada kast ettiğim :)