-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Merhaba arkadaslar üniversite 1. sınıf öğrencisiyim , kitaplara olağınüstü bir ilgim var bir kitap evine girip saatlerce kalabiliyorum o derece :)) (Ücretli makale yazmak gibi bir fikrimde Var ) Kendi yaşadığım bir öyküm var yaklaşık 1 bucuk senelik bir öykü bunu yabancı kahramanlara ve yurt dışına uyarlayıp bir kitap çıkartmalı mıyım sizce ? 1 sene boyunca yazarım seneye yazın çıkartırım diye düşünüyorum :) Fikirlerinizi bekliyorum ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Blogger
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence şansını dene kitabı alıp okuyanlar kalemini beğenirse zaman ile iyi yerlere gelebilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji ve Otomobil Editörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
İlk olarak tavsiyem kısa kısa hikayeler yazın... Mesela wattpad sitesini tavsiye ederim.. İnsanlar yazdıklarını paylaşıyor... Beğeni alırsan kitap yazmaya başlarsın.. Mesela burada hikayelerini yayınlayıp daha sonra kitap yazanlar oldu.. Hatta son zamanlarda tam ismi hatırlamıyorum Sena mıydı Sema mıydı bir kitap yazmıştı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Madem bu kadar heveslisin hocam bu işlere kesinlikle kitap yazmanı öneririm kitabınız fazla satmasa bile sonuçta tecrübe olmuş olur.Şimdiden iyi yazmalar dilerim :)
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bence deneyin hocam şansınızı cikartin kitabinizi burada konu acin inceleyelim gerekirse wmaraci ailesi olarak destek olalim :)