Arama motorları hakkında gerekli bilgiye sahibim ki bu yorumu yazıyorum.Altyapınızda sorgu döndürdüğümde bana indexlenmiş Url adresleri gösterilmiyor daha çok manuel olarak elle girilen adresler gibi bir havası var.Arama motoru için gönderdiğiniz wiki linkinde search engine sistemler için üç temel birimden bahsedilmiş eğer bir crawler web robotunuz varsa sitemap yollayım bütün sayfalarımı veritabanınıza kaydedin siz şu anda sadece user interface tasarlayıp basit sorgular döndürmüşsünüz.Bir arama motoru yayın hayatına girecekse bu üç temel bileşen artı webmaster tools sistemi hazır şekilde beta olarak yayına sokulmalı ve siteler için gerekli belirli standartları okuyabilmeli sıralama algoritması olmalı bunlar olmadan şu an ki hali gibi basit dizin arama motorundan öteye gidemez.Sizi eleştirio eksiklerinizi söylüyorum ki sisteminizi geliştirin güçlendirin diye.İyi çalışmalar dikerim :
Arama motorları hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz ama eksik bilgilerede sahipsiniz bu bilgilerde zaten Wikipedia'da yer alıyor. Manuel ve Elden bahsetmişsinizde bir önceki Freely tasarımında Endeksli web site sayısınıda yayınlıyorduk tabii haklısınız yaklaşık 300 bin internet sitesini elle ekledik değil mi ? Gönderdiğimiz linke gelince biz bu işe 1-2 ay önce başlamadık Freely hakkında pek çok konuda yetersiz bilgiye sahipsiniz ki bunuda yorumunuzda yeterince açık bir biçimde ortaya koymuşsunuz demişsiniz ki 3 temel yapı robotlar maplar veri tabanı herşey iyi güzelde siz daha sitenin hakkımızda bkz: http://www.freely.com.tc/hakkimizda/ sayfasını bile okumamışsınız gelip burda yorum yapıp eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz birde hiç utanmadan en alta yazıyorsunuz eksiklerimizi söylüyormuşsunuz geliştirelim güçlendirelim diye tamam eleştiri yapılır eksiklerde belirtilirde bu kadarda kırıcı bir biçimde belirtilmez en azından hiç birşeyi beğenmediyseniz bile ortada ki bir emeğe saygı duyabilirsiniz. Algoritma demişsiniz yahu tek amacınız konuda polemik yaratmak ya kardeşim git bi Wm Aracı arama kısmına bi Freely yaz bu bizim ilk konumuzmu daha önce algoritma konusunada tüm bu yazdıklarınada kaç defa cevap yazmışız bi oku sonra gel burda eleştirini yap.
Ha birde son olarak Webmaster Araçları demişsinde Freely'in zaten mevcut (beta) Webmaster araçları var o yok bu yok demişsin halbu ki hepsi var yani sadece sen geride kalmışsın birşeyden haberin yok Türkçende de pek çok sorun var galiba 'iyi çalışmalar dikerim' nedir yani ? 'eleştirio' diye değil 'eleştiriyo' diye yazılır siz bi türkçe yazmayı öğrenin sonra gelin eleştiri yapın.
Sakın şimdi bana kızmayın bende sizi eleştiriyorum eksiklerinizi söylüyorum ki kendinizi geliştirin bilgi kapasitenizi artırın diye. İyi çalışmalar dilerim.