-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Asp.net Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhabalar,
WM.TC'yi wmaracın'da tanımayan yoktur. Projenin başlangıcından beri wmaracı takipcileriyle her anımı her gelişmemiş paylaştım. Ancak tek başıma içerik konusunu ve seo opt. sağlayamadığım için dün satmaya kalktım. Ancak forum üyeleri sağolsun satmamam için ısrar etti. Ekip kurulması taraftarı oldular çok pm aldım. Para benim için o kadarda önemli değil sadece hevesle başladığım 3 projemin 1 tanesinin iyi yerlere geldiğini görmek istiyorum. Ekibe katılıp içerik sağlayabilecek taşın altına elimi koyarım diyebilecek herkesi skype eklemesini istiyorum. ve bu konu altına yorum yapabilirsiniz.
İçerik ekle 10 kuruş al 50 tane içerik gir 10 tl al tarzı saçma şeyler söylemek istemiyorum. Ekibe katılan herkes wm.tc yi sahiplenebilir. Burası benim diyebilicek kendi sistemi gibi görebilicek kişiler eklesin lütfen. İyi forumlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sana tavsiyem soru cevap sitesi olarak kalırsa daha iyi iş yapar forumu kapat gitsin, ne kadar uğraşırsan uğraş iş yapmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Satmak mı ? Satmayı düşünme bile sen emek vererek yeni ve diğerlerinden farklı bir proje başlattın ve bu emeğini ve proje fikrini başkasına para satmayımı düşünüyorsun ? Bu düşünceyi kafandan atmanı öneririm.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum blog işlerini bırakın artık tüm sektörlerde soru cevap sistemi yeni trend tarzlar bu yönde bunu özellikle idda sektöründe sağlam şekilde yapılırsa sabah bir arkadaşa söyledim tutar.
C4N
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
b** c**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harika bir projen var, satmayı değil, geliştirip sağlam taraflardan reklam almayı dene. Biraz finansman ile muhteşem bir patlama yapabilir.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şu anki hali bile güzel. Soru cevap sitesi olarak kalsa daha iyi olur bence zamanla yükselir