Forum blog işlerini bırakın artık tüm sektörlerde soru cevap sistemi yeni trend tarzlar bu yönde bunu özellikle idda sektöründe sağlam şekilde yapılırsa sabah bir arkadaşa söyledim tutar.
Fikriniz için teşekkürler dikkate alacağım. Sevgilerle.
Ek Olarak:
yap diyenler çok olur tamam forum iyi olur ama 50 kişiyle bir forum dönmez kaç kişi olduğu bile belli değil wmaracı, ***, fuub, webmastersitesi varken insanlar senin forumuna gelip yardım talebinde bulunmazlar anca backlink amaçlı sitelerini tanıtırlar o kadar
yani demem o ki forumculuk öldü sosyal medya forumları öldürdü para kazanma amacın olmasa diyecem ki git facebookta bir grup aç orada tıngırda. ama amacın madem para kazanmak soru cevap sitesi idare eder seni webmaster konuları üzerine
ayrıca 2-3-4 hatta 5 ay boyunca bişey bekleme neredeyse o siteden bunu yarı yolda bırakma diye söylüyorum çoğu kişi site açıyor 20gün bekliyor ee googleden ziyaretçi gelmiyor diyor kapatıyor öyle yapacaksan hiç girme bu işlere kolay gelsin
yani demem o ki forumculuk öldü sosyal medya forumları öldürdü para kazanma amacın olmasa diyecem ki git facebookta bir grup aç orada tıngırda. ama amacın madem para kazanmak soru cevap sitesi idare eder seni webmaster konuları üzerine
ayrıca 2-3-4 hatta 5 ay boyunca bişey bekleme neredeyse o siteden bunu yarı yolda bırakma diye söylüyorum çoğu kişi site açıyor 20gün bekliyor ee googleden ziyaretçi gelmiyor diyor kapatıyor öyle yapacaksan hiç girme bu işlere kolay gelsin
Teşekkür ederim hocam. Çok güzel özetlediniz elinize sağlık. Sevgilerle.
Ek Olarak:
Harika bir projen var, satmayı değil, geliştirip sağlam taraflardan reklam almayı dene. Biraz finansman ile muhteşem bir patlama yapabilir.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Teşekkürler Adaş güzel yorumların için Bende hiç satmak istemedim ama tek başına içerik cidden dert oluyor copy paste beni rahatsız ediyor. O yüzden ne spama düşmek ne insanların emeklerini 2 tuşla almak bana göre değil. O yüzden ekibi 4-5 kişi olarak tamamlarsam inşallah güzel yerlere geliriz hep birlikte.