Ozzyfb adlı üyeden alıntı
Başlamak için sizde bir soru sorunuz.
Siz de şeklinde düzelt, de ayrı yazılır.
Ayrıca footer da verdiğin link şu:
http://sor.2016lys.com/ Sanırım sor değil soru olacak.
Footer linklerden uzak dur ki bu eğitim sitesi olacak, film sitesini ayda 5-10 tl için footer a almak büyük hata.
Bunun ötesinde şunu düşün. Sen böyle bir site buldun, acaba üye olur musun soru sormak için ? Üşenir misin ? Ya da değeceğini düşünür müsün ? Günlük hitim 100 küsür diyorsun. Bırak üye olmadan insanlar soru sorabilsinler. Türk milleti üşengeçtir.
Ayrıca bırak soru sormalarını, sorulara bakmak için bile üyelik istiyorsun. :) Bak wmaraci gibi bir sitedeyiz, üyeliksiz her yerine bakabiliyoruz. Biraz gözlem yap ve mantıklı düşünerek kur sistemini.
Ayrıca masraf diyorsun da bu eklenti dw eklentisi. Bu sitenin ne masrafı olacak yahu ? :) Hayır işi falan boşver bunları. Güzelce çalış. Anlayorum seni fakat çalışmadan olacak şeyler değil bunlar. Önce sitene çeki düzen ver. Kendi kendine SEO yapmaya çalış. Sosyal medyayı kullanmaya çalış. Sitene sosyal medya hesapları aç. Sosyal medya demek ücretsiz reklam demek. Bir sürü grup var LYS ile ilgili.
Hocam masraf olarak domain 20 TL üzerine de hosting işte yani öğrenci adamım o kadar masraf edebildim bütçem bu. Alttaki film sitesi de bana ait sadece deneme amaçlı koydum oraya acaba insanlar footere tıklıyor mu diye hit gönderdiğimden değil.
Üyelik sistemini ise içerideki gruba hızlı ve doğru çözümler yapabilmek için sınırlı hale getirdim. Soru atan kaçmasın diye. Haftada 20 kontenjan verdim ki ilk günden bitirdik onu da çok şükür :)
Yani sorulan sorular sınava yönelik olduğu için çözüm yapmak zaman ve emek alıyor o nedenle herkese açmak beni zorlar. Türk milletiyiz dediğiniz gibi, ben sormayı herkese açsam sorusunu çözdüren gider. Hatta eminim ki soruyu atıp cevabına bile bakmaz. Ancak siteyi biraz el üstü tutmak için kota koymak mantıklı geldi. Hem çözümleri kolaylaştırıyor hem de siteyi kasmıyor. Deneme için bir hosting sponsorum var sağolsunlar. Onları da zor durumda bırakmak istemiyorum.
Daha önce de aynı domaine rehberlik üzerine bir blog yazmıştım kitap tanıtımları vs hakkında. Çeşitli problemlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Amacım bu yolla para kazanmak değil. Kazanırsam da siteyi daha hızlandırmak ve daha iyi yerlere getirmeye yetecek kadar olsa kafi.
Ancak soru cevap sitesine nasıl SEO yapılır veya nasıl sosyal medya paylaşılır bilmiyorum. Bu konuda ne yapmalıyım sizce hocam?
Yok hocam ücretsiz. 15 dk içerisinde çözüm yapıp gönderiyorum cevap olarak. Eğer sınav hazırlık öğrencisi iseniz size özel 1 kontenjan açabilirim wmaracindansınız madem :)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Bu arada yaşanan o talihsiz link durumundan dolayı özür dilerim tekrar hocam kusura bakmayın
Ozzyfb hocam.
İyi Geceler.