sovetski adlı üyeden alıntı

Hocam çok güzel fakat Ozzyfb arkadaşımıza katılıyorum. Bence en azından soruları okumayı ziyaretçilerede açık yap yoksa sitedeki ziyaretçi kapıda beklemiş gibi oluyor, kayıt olmak içinde bir süre bekleniyor. İnanın sorusunu sorup kaçmak isteyen üye olduktan sonrada bunu yapar. Hemde içerikleri gizleyecekseniz googleda bir yere varamazsınız. En azından bağlantıları veya cevapları gizleyin ama bu kadar kısıtlı yapmayın.

Onun dışında ne kadar geç değil yeni bir domain alın ve şimdiki domaini ona yönlendirin. Yoksa 2017 ye girmeye az kalmış 2017lys.com alırsanız hit meselesi mahf olur. lys-sorulari.biz gibi sınırlandırılmamış domain kullanmanı öneririm.

Başarılar hocam :)

Hocam görüntülenmeyi herkese açtım. Ancak sorma ve cevap verme üyelere özel yine.
Sonra footer düzenlemesi yaptım. Ozzyfb hocamın dediği gibi imlaları düzelttim. Onun dışında bir kaç hata daha olmuş çeviride.
Domain olarak da taşıma vs nasıl yapılıyor bilmiyorum. Domain alsam bile ona da para verecek durumum yok malesef. Ne yapabilirim başka sizce?

Ek Olarak: Konuyu yanlış yere açmışım. Doğru yere taşındı. @[Psycho](userid:105) 'ya teşekkür ederim.