-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
son seansa gitmelisin. bende kanal tedavisi yaptırmıştım. dişime ufak ilaç koymuştu. son seanse uzun süre gitmedim dişte apse yapma ihtimali yüksek oluyor bir an önce git. ağrı sızı işi yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam senin durumun aynısını bende yaşadım. Büyük ihtimalle şuanda geçici dolgu ile içindeki sinirleri öldürmesi için ilaçta koymuştur. Ben son seansta dayanılmaz çürük kokusu dışında hiçbir şey hissetmemiştim. Bence yap kurtul.
Benimde senin gibi dişçi fobim var. Koltuğa oturdum mu elimin ayağımın titrediğini hatırlıyorum. Hele o ağzındaki suyu çeken hortum olmasa kesin kalpten giderim :)
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba hocam, benim de bundan 2 - 3 hafta önce dişim çok ağrıyordu gittim acilen kanal tedavisi dediler bana da fakat kanal tedavisini gittiğim günün ertesi günü yapacaklardı fakat benim ağrım çok kötü bir ağrıya dönüştüğü için aynı gün yaptılar. Siniri alacaklarını söylediler fakat ilk başta 2 kez uyuşturdu ne yazık ki sinire dokununca çok ağrıyordu, 3 adet daha iğne yaptı anca hissetmemeye başlamıştım. İnternette kanal tedavisiyle ilgili birkaç video izlemiştim baya korkmuştum bende gördüğüm kadarıyla dişi çıkarıyorlar bir şeyler koyup tekrar koyuyorlar, dişi kırıyorlar, yakıyorlar vesaire derken ağrıya dayanamadım yaptırdım. En fazla 3 hafta geçti yaptırmamın ardından şuan gayet memnunum bir dişime de kanal tedavi gerekiyordu onun içinde 29 Eylüle randevu aldım fakat diğer dişim o kadar ağrımıyor.
Bir de şu lanet şeyden bahsedeyim;
Sinirinize en ufak bir şey deydi mi sanki orada bir kalp atıyor gibi hissediyorsunuz, soğuk - sıcak su içemiyorsunuz. Diliniz deyse bile kalbiniz oraya taşınıyormuş gibi oluyordu.
Kısacası korkmayın hocam, gidin paşa paşa yaptırın. Çok rahatlayacaksınız, umarım tedavinizde başarılı geçer :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
cıkarıp yerini güzelce oyuyor, sonrasında tüpler yerleştirip dolduyu yeniden yapıyor yani ortalama 30 dakikalık bir işlem :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.