lostyazilim
tr.link

Kanal Tedavisi Hakkında

25 Mesajlar 2.715 Okunma
acebozum
tr.link

MBarisTR MBarisTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 242 / 259
  • Ticaret 25, (%100)

Batarya adlı üyeden alıntı

Düştü zaten , gideceğim pazartesi.

Abi benimde 3-4 kanal tedavim var gitmiyorum, ilk tedaviden sonra soğuk içecekler içebiliyodum zamanla sızılar yine başladı.

Bayan doktor varsa giderim, yoksa gitmem. Erkek doktorlar resmen oyuyor :D

s
wmaraci
reklam

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)

İlk seferi geçtim , ikinci seferde herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Ne kadar sürdü?

Iki seferde acı cekmedim,sadece agzima mikrop birikmesin diye bir hortum takiyolar.
O sıkıntı,yutkunmak da zorluk oluyordu birde tadi cok kotu bi seydi.
Ben 18 yasina girmedigim siralar devlete gitmistim farkli ilcedeydim o siralar.
Ailenizin izni olmadan islem yapamayiz ivir zivir.
Ozele gittim hemen isleme basladilar cektigim acilara degmezmis dedim.
Yapildiktan sonra bir iki gun sızı oluyor fakat,zamanla alisiyorsunuz.

Yakında

vantof vantof WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
son seansa gitmelisin. bende kanal tedavisi yaptırmıştım. dişime ufak ilaç koymuştu. son seanse uzun süre gitmedim dişte apse yapma ihtimali yüksek oluyor bir an önce git. ağrı sızı işi yok

Pisiprens Pisiprens xyz Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 20 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam senin durumun aynısını bende yaşadım. Büyük ihtimalle şuanda geçici dolgu ile içindeki sinirleri öldürmesi için ilaçta koymuştur. Ben son seansta dayanılmaz çürük kokusu dışında hiçbir şey hissetmemiştim. Bence yap kurtul.
Benimde senin gibi dişçi fobim var. Koltuğa oturdum mu elimin ayağımın titrediğini hatırlıyorum. Hele o ağzındaki suyu çeken hortum olmasa kesin kalpten giderim :)

www.mevsimbahar.com
wmaraci
wmaraci

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

Pisiprens adlı üyeden alıntı

Hocam senin durumun aynısını bende yaşadım. Büyük ihtimalle şuanda geçici dolgu ile içindeki sinirleri öldürmesi için ilaçta koymuştur. Ben son seansta dayanılmaz çürük kokusu dışında hiçbir şey hissetmemiştim. Bence yap kurtul.
Benimde senin gibi dişçi fobim var. Koltuğa oturdum mu elimin ayağımın titrediğini hatırlıyorum. Hele o ağzındaki suyu çeken hortum olmasa kesin kalpten giderim :)

Bende o hortum yok. Aynen ilaç koydu. Bakalım sonum ne olacak.

VolkanYildiz VolkanYildiz www.volkanyıldız.net Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 723 / 141
  • Ticaret 30, (%100)
Merhaba hocam, benim de bundan 2 - 3 hafta önce dişim çok ağrıyordu gittim acilen kanal tedavisi dediler bana da fakat kanal tedavisini gittiğim günün ertesi günü yapacaklardı fakat benim ağrım çok kötü bir ağrıya dönüştüğü için aynı gün yaptılar. Siniri alacaklarını söylediler fakat ilk başta 2 kez uyuşturdu ne yazık ki sinire dokununca çok ağrıyordu, 3 adet daha iğne yaptı anca hissetmemeye başlamıştım. İnternette kanal tedavisiyle ilgili birkaç video izlemiştim baya korkmuştum bende gördüğüm kadarıyla dişi çıkarıyorlar bir şeyler koyup tekrar koyuyorlar, dişi kırıyorlar, yakıyorlar vesaire derken ağrıya dayanamadım yaptırdım. En fazla 3 hafta geçti yaptırmamın ardından şuan gayet memnunum bir dişime de kanal tedavi gerekiyordu onun içinde 29 Eylüle randevu aldım fakat diğer dişim o kadar ağrımıyor.

Bir de şu lanet şeyden bahsedeyim;

Sinirinize en ufak bir şey deydi mi sanki orada bir kalp atıyor gibi hissediyorsunuz, soğuk - sıcak su içemiyorsunuz. Diliniz deyse bile kalbiniz oraya taşınıyormuş gibi oluyordu.

Kısacası korkmayın hocam, gidin paşa paşa yaptırın. Çok rahatlayacaksınız, umarım tedavinizde başarılı geçer :)

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

VolkanYLDZ adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam, benim de bundan 2 - 3 hafta önce dişim çok ağrıyordu gittim acilen kanal tedavisi dediler bana da fakat kanal tedavisini gittiğim günün ertesi günü yapacaklardı fakat benim ağrım çok kötü bir ağrıya dönüştüğü için aynı gün yaptılar. Siniri alacaklarını söylediler fakat ilk başta 2 kez uyuşturdu ne yazık ki sinire dokununca çok ağrıyordu, 3 adet daha iğne yaptı anca hissetmemeye başlamıştım. İnternette kanal tedavisiyle ilgili birkaç video izlemiştim baya korkmuştum bende gördüğüm kadarıyla dişi çıkarıyorlar bir şeyler koyup tekrar koyuyorlar, dişi kırıyorlar, yakıyorlar vesaire derken ağrıya dayanamadım yaptırdım. En fazla 3 hafta geçti yaptırmamın ardından şuan gayet memnunum bir dişime de kanal tedavi gerekiyordu onun içinde 29 Eylüle randevu aldım fakat diğer dişim o kadar ağrımıyor.

Bir de şu lanet şeyden bahsedeyim;

Sinirinize en ufak bir şey deydi mi sanki orada bir kalp atıyor gibi hissediyorsunuz, soğuk - sıcak su içemiyorsunuz. Diliniz deyse bile kalbiniz oraya taşınıyormuş gibi oluyordu.

Kısacası korkmayın hocam, gidin paşa paşa yaptırın. Çok rahatlayacaksınız, umarım tedavinizde başarılı geçer :)

Zaten ben sinirleri aldırdım hocam. O sinirleri parçalarken ki ağrı tarif edilemez. 2-3sn sürüyor fakat dayanılmaz bir ağrı.

Benim sinirler alındı yani kısacası sadece son olarka gecici dolgu çıkıp yerine asıl dolgu takılacak. Şu anda gecici dolgu ile sıcak soğuk hassasiyeti veya herhangi bir ağrı yok. Son dolgu işlemi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bu arada teşekkürler. Umarım başarılı geçer :)

VolkanYildiz VolkanYildiz www.volkanyıldız.net Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 723 / 141
  • Ticaret 30, (%100)

Zaten ben sinirleri aldırdım hocam. O sinirleri parçalarken ki ağrı tarif edilemez. 2-3sn sürüyor fakat dayanılmaz bir ağrı.

Benim sinirler alındı yani kısacası sadece son olarka gecici dolgu çıkıp yerine asıl dolgu takılacak. Şu anda gecici dolgu ile sıcak soğuk hassasiyeti veya herhangi bir ağrı yok. Son dolgu işlemi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bu arada teşekkürler. Umarım başarılı geçer :)

Benimkinde ilk seansta sinirleri aldı sonra dolgu yaptı. Geçici dolgu vesaire bana uygulanmadı. 29 Eylülde gidersem belki geçici dolgu yapıp sonra kalıcı dolgu yapabilir.
Batarya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)

VolkanYLDZ adlı üyeden alıntı

Benimkinde ilk seansta sinirleri aldı sonra dolgu yaptı. Geçici dolgu vesaire bana uygulanmadı. 29 Eylülde gidersem belki geçici dolgu yapıp sonra kalıcı dolgu yapabilir.

Tamamdır anladım hocam :)

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

O son geçici dolguyu çıkarıp normal dolguyu yapması ne kadar sürüyor ? Ağrılı bir işlem mi ?

cıkarıp yerini güzelce oyuyor, sonrasında tüpler yerleştirip dolduyu yeniden yapıyor yani ortalama 30 dakikalık bir işlem :)
Batarya

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al