Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerçekten düşünmemiz lazım bunu çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Boşa kürek çekmek gibi oluyor bu durum, hiç bir geri dönüş olmayınca. Emeğe saygı olmalı en azından beğenip beğenilmediği belirtilmeli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Hocam vaktim olsa yemin ediyorum siteyi full ingilizce olarak devam ettirmek istiyorum zaten. Ama şuanki hayat şartlarımda bu mümkün değil. Toefl denen sınavı da geçtim zaten ingilizce konusunda sıkıntı yok. Niteliksiz ziyaretçiler bıktırıyor adamı.
Bu konuda yapacak bir şey yok. Hatta YouTube kaynaklı vlogların popüler hale gelmesinden sonra insanların blog okumadığını da belirtmekte fayda var. Artık sadece bir şeyler öğrenmek için bloglar ziyaret ediliyor. Geri kalan zamanlar Instagram, Facebook ve Twitter.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Paylaşılacak paylaşımlar paylaşılırsa, insanlar da paylaşır. Katılmıyorum. 10 milyon kişi adsense nedir diye konu açmışken, 10.000.001. kez aynı konuyu 'özgün' bir şekilde yazmak bir şey ifade etmiyor bence.
Onedio'ya bakalım. Hayvan gibi paylaşılıyor mu ? Evet. E o ziyaretçiyle senin siteni ziyaret eden aynı adam. Neden onedio paylaşımlarını paylaşıyor ? Bence bunu sormak gerekiyor önce.
İşin en kolayı suçu ziyaretçiye atmak.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
makalenizde ziyaretçi kafasında soru işareti bıraktıyormusunuz ? soru sorup cevap vermesine teşvik ediyormusunuz ?
benim 700 den daha az okunan konumda 13 kusur yorum yapıldığıgı olmustu 13 den de fazladır karşılıklı muhabbet ettiğimiz oluyor,
bence iş ziyaretçide bitmiyor. yabancı sitedeki rakamları unut bizim onde gelen sitelerde yok o rakamlar.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Kesinlikle baştan sona kadar katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çok hakısınız hocam El emeği var sonuçta ne olursa olsun saygı duyulmalı ama işte gel gelelim bizde kin nefret çekememezlik olduğu sürece bu böyle gider :)