Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Paylaşılacak paylaşımlar paylaşılırsa, insanlar da paylaşır. Katılmıyorum. 10 milyon kişi adsense nedir diye konu açmışken, 10.000.001. kez aynı konuyu 'özgün' bir şekilde yazmak bir şey ifade etmiyor bence.

Onedio'ya bakalım. Hayvan gibi paylaşılıyor mu ? Evet. E o ziyaretçiyle senin siteni ziyaret eden aynı adam. Neden onedio paylaşımlarını paylaşıyor ? Bence bunu sormak gerekiyor önce.

İşin en kolayı suçu ziyaretçiye atmak.

Hocam zaten adsense nedir veya alexa nedir yazılarıma yorum gelmesini beklemiyorum. Yukarıdaki mesajlarımda defalarca kere anlattım. Onedio içerikleri daha ilgi çekici ama faydası yok. Ben zaten her yerde olan yazıyı biz de yazalım bizimki paylaşılsın demiyorum. Ama özgün, az yerde bulunan ve hakikaten emek edilen yazılara ilgisizlik var. Hocam inanılmaz faydalı bir konu hakkında yazıyoruz. Veya ingilizce sitelerde çok bulunsa da Türkçe bulunamayan bir içerik oluşturuyoruz ama ilgi yok. Hemen şuan adsense nedir ve alexa düşürme yöntemleri yazılarımı yoruma kapatırım ve bundan pişmanlık duymam. Ama kaliteli içeriğe bir saygısızlık söz konusu. Şunu hepimiz biliyoruz ki onedio fazla yorum alıyor ve fazla paylaşılıyor. Peki orada kaç içerik cidden kaliteli ve işe yarar? Sorun zihniyette. Hangi bilmemneye benziyorsun konulu 8 yazıyı yeni sekmede açıp hepsini çözmek daha eğlenceli geliyor insanimiza. Bu, direkt olarak kültür seviyesi ile alakalı.