Fayda nedir ? :) Bu soruyu sormak gerek. Mesela günün yorgunluğunda, memleket bok gibi giderken, 2 dakikalık bir yazı okuyup kahkaha atıyorsam, bu benim için paha biçilemez bir faydadır.
Ayrıca onedio yu çok kurcalamamışsın sanırım. Onedio da çok fazla faydalı bilgi de var.
Onedio ekstrem bir örnek de olabilir elbette. Fakat ben gene de işin kolayına kaçmamak gerektiğini düşünüyorum.
Neyse, boş konuşmak yerine bir kaç tavsiyede bulunayım.
Ayrıca onedio yu çok kurcalamamışsın sanırım. Onedio da çok fazla faydalı bilgi de var.
Onedio ekstrem bir örnek de olabilir elbette. Fakat ben gene de işin kolayına kaçmamak gerektiğini düşünüyorum.
Neyse, boş konuşmak yerine bir kaç tavsiyede bulunayım.
[*]Yorum bölümünün genişliği çok küçük. Hem dikkat çekmiyor, hem görünüm olarak kötü görünüyor.
[*]'Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın' yerine daha sıkı, iddialı ya da ziyaretçiyi yorum yapmaya yönelticek bir motto bulabilirsin.
[*]Sidebarlarda 'Son Yorumlar' diye 'daha etkili' bir widget ekleyebilirsin. Mevcut widget ını özellikle aramama rağmen zor gördüm ki kimse zorla aramayacak, emin olabilirsin.
[*]Sitene 'Facebook Yorumları' ekleyebilirsin. Hem yorum, hem sosyal medya. 1 taşta 2 kuş.
[*]Paylaşım butonlarının üstünde yer alan 'Sosyal Ağlarda Paylaş' yazısı görünmüyor bile. Eğer paylaşım bir sorun ise bunu daha göze sokmaya çalışabilirsin.
[*]Yazılarının sadece sonuna değil, en üstüne de paylaş butonlarını koyabilirsin.
[*]Bu yazındaki 'Twitter, Facebook, Google+ hesabında paylaş.' yazan yerde bu kelimelere sosyal medya hesaplarının linkini verebilirdin mesela. (Küçük bir çakallık)
1) Hocam tema değiştirdikten sonra yorum yazma alanı küçüldü. Normalde 2 kat daha büyüktü. Tema kaynaklı sanırım. Şuan daha iyi 1 yorum eklentisi arayışındayım bir süredir.
2) Bu konuda haklısınız. Daha önce bunu düşünmemiştim. En kısa sürede güzel bir şey yazacağım oraya.
3) Son yorumlar kısmı ekleyeyim en kısa sürede.
4) Facebook yorumları daha önce eklemiştik ama biraz yavaşlık olunca kaldırdık. Hız takıntım var çünkü. Ama keşke planlı eskitme yazım için facebook yorumlarını ekleseydim diye pişman oldum. Hız mız demeyip tekrar ekleyeceğim
Normal yorum sisteminde face ile yorum yapma özelliği var ama pek dikkat çekmiyor sanırım. Ekliyorum en kısa sürede.
5) Bu da tema kaynaklı hocam. Yapabilecek gibiysem buna da el atacağım.
6) Değerlendireceğim. Ücretsiz ve şık bir paylaşım eklentisi bulamadım. Bulsam dediğinizi yapacağım.
7) Onu düşündüm de adminler kızar diye vazgeçtim :)
Fikirlerinizi harika buldum çok teşekkür ediyorum.