-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bende yarın gidicem bakalım 2.500tl borç çıktı. Ben borcunda değilimde 2012 yılında çıkan bir borç neden zamanında bana söylenmiyor.bu sorumsuzluklar ne zman son bulucak.madem bir şey yapıyorsunuz ay başında şu kdr borcn var diye bilgi verse hiç böyle sıkıntılar yaşamycaz.Millet olarak bi biikimimiz varsa bile gittik kurban kestik şimdi elde avçta bişey kalmadı ne ypıcaz.. yazar yazar dururuz bu şekilde ama nede olsa
Yeni TÜRKİYE .
VolkanC
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uzun bir süre işsizdim 1800 lira borcum var, sadece 1 kez kıytırık bir muayane oldum o kadar. 2 milyon suriyeliye sağlık harcamalarının ücretsiz olduğunu hatırlatmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Şimdi benim kafamı karıştıran şey şu: Ben sigortalıyım ve 2305 TL borcum var. Evde benim dışımda sigortası olan yok. Üzerine bir ev, araba olanda yok. Şirket maaşımın asgari ücret kadarını banka kartına yatırıyor geri kalanını elden alıyorum. Bu durumda gidip gelir testi yaptırsam, evde 3 kişi kaldığından kişi başı gelir belirtilenden az gözükecek ve borcum silinecek? Doğru mu anlamışım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Beni çok uğraştırdılar bu konuda, çok küfrettim açıkçası. Böyle saçma sapan bir uygulama yoktur başka bir yerde. Benim param yok çalışmıyorum diyorum adamlar 300 tl aylık çıkarıyorlar. Nasıl ödersen öde. En sonunda boş bir eve ikametimi aldırıp gelir testi yaptırdım iki kez itiraz ederek, 40 TL gibi bir ödemem var şimdi aylık.
Gerçi şimdi askerdeyim, askerlik bitince aynı şeylerle tekrar uğraştıracaklar. Gel de sinirlenme.
1 kişi bu mesajı beğendi.