lostyazilim
tr.link

Blogunuzdan Ne Zaman verim almaya başladınız?

35 Mesajlar 3.415 Okunma
acebozum
tr.link

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
benim sitem 1 yıl 3 aylık olmuş ama uzun süre kapalı kaldı ilgilenemedim günlük hit 100 yani bu hit olayı değişir 1 aylık siten vardır ama yoğun çalışıyorsundur hızlı ilerlersin

elektronikssl
webimgo

NovemberNight NovemberNight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmalat Ar-Ge Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 158 / 174
  • Ticaret 8, (%100)
Haftaiçi günlük 700+ organik hit haftasonu günlük 500+ organik hit
Süre 13 ay (her geçen gün hitler ciddi anlamda artmaya devam ediyor.)

Zamanım olsa daha kısa zamanda bu hitlere ulaşabilirdim esas işime ek bir hobi olarak yaptığımdan ve günde yarım saat uğraştığımdan böyle.

Tek bir felsefem var. Belki bir makaleyi her gün yarım saat uğraşarak 1 haftada yazarım ama yazdığım o makale çok kaliteli özgün ve dolu dolu olur. Bu yüzden sitemdeki makalelerin %50'den fazlası Google'da ilk 5'te, %90'dan fazlası ilk sayfada.
Not: SEO nedir bilmem bile. Yapay hiç bir şey yok.

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Alexa değerine kim bakıyor anlamış değilim bir ara kastım globalde 120k daydım tr de 1k civarıydı. Ama şimdiye kadar siteme tek bir tanıtım yazısı dahi almadım.

Şimdiye kadar en fazla 700 hiti gördüm oda onedio, yazarkafe gibi yerlere içerik girişi sağlayarak oldu. Seo çalışması yaptırdım kelime de yükseldim ama yok ilk sırada olmayınca pek bişi gelmiyor. İşin özüne gelecek olursa kendi seo çalışmanı kendin yap yada sağlam yerlerle çalış, anahtar kelime tercihlerini doğru yap, istikrarlı ol.

benim 15 ay oldu adsenseden kazandığım para 45 lira. Bumerangtan kazanç sağladım biraz da ama hepsini toplasam yıllık masrafımı zor karşılar.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

Alexa değerine kim bakıyor anlamış değilim bir ara kastım globalde 120k daydım tr de 1k civarıydı. Ama şimdiye kadar siteme tek bir tanıtım yazısı dahi almadım.

Şimdiye kadar en fazla 700 hiti gördüm oda onedio, yazarkafe gibi yerlere içerik girişi sağlayarak oldu. Seo çalışması yaptırdım kelime de yükseldim ama yok ilk sırada olmayınca pek bişi gelmiyor. İşin özüne gelecek olursa kendi seo çalışmanı kendin yap yada sağlam yerlerle çalış, anahtar kelime tercihlerini doğru yap, istikrarlı ol.

benim 15 ay oldu adsenseden kazandığım para 45 lira. Bumerangtan kazanç sağladım biraz da ama hepsini toplasam yıllık masrafımı zor karşılar.

Alexa değerine bakıp tanıtım yazısına para veren adam saftır. Başka da bir şey değil.
Ondan bu ve bazı forumlarda Alexa değeriyle ilgili olumsuz paylaşım yaptığında hemen tepene üşüşürler. Enayileri uyandırma diye.

wmaraci
wmaraci

NovemberNight NovemberNight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmalat Ar-Ge Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 158 / 174
  • Ticaret 8, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

Adsense'iniz çok az gibi geldi bana. Reklam yeleşiminizi bir kere daha Google önerilerine göre gözden geçirin. Benzer hitlere sahibiz 40-45 günde alıyorum o parayı.

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

NovemberNight adlı üyeden alıntı

Adsense'iniz çok az gibi geldi bana. Reklam yeleşiminizi bir kere daha Google önerilerine göre gözden geçirin. Benzer hitlere sahibiz 40-45 günde alıyorum o parayı.

hocama artık uğraşmadığım için hitler düşük toplasanız 1 ay o şekilde devam etti hit durumu sonra başka projelere yğunlaşınca 50-100 seviyesine geriledi.

Ek Olarak:

NovemberNight adlı üyeden alıntı

Kesinlikle katılıyorum hocam böyle saflık olamaz.

PcKoliq PcKoliq www.ubuz.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 13 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

teknolojikforum adlı üyeden alıntı

Aynı şekilde günlük Googledan 100 hit bence gayet yeterlidir.

Hocam 100 hitle para kazanılmıyor ki ne açıdan yeterlidir?

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)

PcKoliq adlı üyeden alıntı

Hocam 100 hitle para kazanılmıyor ki ne açıdan yeterlidir?

Orda arkadaşında benimde kastettiğimiz bu değildi, ben gün 120 hit aldım mesela, 6sı google'dan geldi sadece. Mesela bu oranla google'dan 60 geldiğinde sosyal imleme yarımıyla 1200'ü de görebilir sitem, tabi yeter ki google yükselsin, arama oranım artsın, hiti gerekirse sözlüklerden de çekerim.

ozgurinceist ozgurinceist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 12 / 54
  • Ticaret 12, (%100)
hiç alamadım o verimi. günde 1000 tl kazanmadıktan sonra aldığın verim, verim değildir :P http://imgim.com/image/3123incif3646034.jpg

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

artizfm adlı üyeden alıntı

1.5 ay oldu şuana kadar getirisi 0.06 cent ve tanıtım yazısından 11 TL, bu gün google ile siteme 6 kişi gelmiş. Eğer alexa 11-12k civarına gelirse en azından kendi hostunu karşılayacak kadar tanıtım yazısı geliri olur

Ne üzerine siteniz? :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al