AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
benim sitem 1 yıl 3 aylık olmuş ama uzun süre kapalı kaldı ilgilenemedim günlük hit 100 yani bu hit olayı değişir 1 aylık siten vardır ama yoğun çalışıyorsundur hızlı ilerlersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Haftaiçi günlük 700+ organik hit haftasonu günlük 500+ organik hit
Süre 13 ay (her geçen gün hitler ciddi anlamda artmaya devam ediyor.)
Zamanım olsa daha kısa zamanda bu hitlere ulaşabilirdim esas işime ek bir hobi olarak yaptığımdan ve günde yarım saat uğraştığımdan böyle.
Tek bir felsefem var. Belki bir makaleyi her gün yarım saat uğraşarak 1 haftada yazarım ama yazdığım o makale çok kaliteli özgün ve dolu dolu olur. Bu yüzden sitemdeki makalelerin %50'den fazlası Google'da ilk 5'te, %90'dan fazlası ilk sayfada.
Not: SEO nedir bilmem bile. Yapay hiç bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Alexa değerine kim bakıyor anlamış değilim bir ara kastım globalde 120k daydım tr de 1k civarıydı. Ama şimdiye kadar siteme tek bir tanıtım yazısı dahi almadım.
Şimdiye kadar en fazla 700 hiti gördüm oda onedio, yazarkafe gibi yerlere içerik girişi sağlayarak oldu. Seo çalışması yaptırdım kelime de yükseldim ama yok ilk sırada olmayınca pek bişi gelmiyor. İşin özüne gelecek olursa kendi seo çalışmanı kendin yap yada sağlam yerlerle çalış, anahtar kelime tercihlerini doğru yap, istikrarlı ol.
benim 15 ay oldu adsenseden kazandığım para 45 lira. Bumerangtan kazanç sağladım biraz da ama hepsini toplasam yıllık masrafımı zor karşılar.