lostyazilim

Türkiye'de Devlet Terörü

34 Mesajlar 4.868 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Siz oturduğunuz bilgisayar kuoltuğundan kurtlar vadisi hayranı savaş sevici cocuklar olabilirsiniz. Evet cocuklar diyorum çünkü çoğunuzun askerlik bile yaptığını sanmıyorum.

Savaş kötü birşeydir, savaş zordur.

Türkiyede yapılan 2 ankete göre şöyle sonuçlar ;

1. Türkiye ordusu her ne şekilde olursa olsun PKK ile savaşmalı mıdır? (Barış olmayacak)
Evet: %80
Hayır: %20

2. Bu şartlar altında oğlunuzu askere gönderir misiniz.
Evet: %4
Hayır: %96

Aynı şu konudaki gibi oturduğunuz bilgisayar başından devlet millet kurtarmak kolaydır. Nasılsa kurşunlar size yönlü değil.

Savaş ve savaş suçları ahlaksız şeylerdir. O rada yerde sürünen adamın PKKlı olması yada ingiliz olması hiç birşeyi değiştirmez. Yapılan kesinlikle kalleşce bir eylemdir.

Türk ve türk ordusunun geçmişe dayanan çok büyük zaferleri ve tarihi vardır. Bu tarihe sahip bir ordunun içerisinde yer alan asalak bir kaç kişinin böyle hareket yapması kesinlikle kabul edilemez.

Bu arada savaş seviciler size sesleniyorum. Ellerinizi klavyenin üstünden yavaşca çekin. Hadi doğuya gidiyoruz PKK ile savaşcaz deseler, dur abicim daha sütümü içmedim siz gidin ben ilk otobüsle geliyorum diyeceğinden de eminim.

Saygılar.

Asıl böyle diyenlerin pek çoğu savaştan kaçacak. "Yhaa ama biz savaş istememiştik ki ühüü" diyecekler. Söylediğiniz anket nerede yapılmış çok merak ettim doğrusu. Bu ülkenin ölüsü bile öyle bir durumda üzerine düşenin fazlasını yapar.

Ortada savaş yok. Ortada kalleşlik var, hainlik var. Önce bunu bir idrak edelim.
MetinBiyik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Caesar Caesar ich bin /root Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Asıl böyle diyenlerin pek çoğu savaştan kaçacak. "Yhaa ama biz savaş istememiştik ki ühüü" diyecekler. Söylediğiniz anket nerede yapılmış çok merak ettim doğrusu. Bu ülkenin ölüsü bile öyle bir durumda üzerine düşenin fazlasını yapar.

Ortada savaş yok. Ortada kalleşlik var, hainlik var. Önce bunu bir idrak edelim.

Bir çok yerde yapıldı.

http://onedio.com/haber/daglica-saldirisi-ndan-sonra-herkesin-bir-fikri-var-peki-sen-ne-dusunuyorsun--581629

en ufak örneği

Siz bu ülkeyi çok abartıyorsunuz beşiktaşta tinercilere para vermediği için 3 tinerciden dayak yiyen cocuğu kurtaramayacak uzaktan geçip gidecek insanlarla dolu bir ülke burası.

Çok fazla hikaye okumuşsunuz, bana dokunmayan yılan 1000 yaşasındır türklerin genel huyu.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Bu gibi anketlere itibar edecek kadar bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum.
MetinBiyik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

Bu gibi anketlere itibar edecek kadar bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum.

Bilgisiz ? Bu anketler anket firması tarafından yapıldı şaka mı yapiyorsun yoksa bilgin olmadan fikri olanlardan mısın.

Daha sonra internet siteleri tarafından yapıldı.

Birazcık gündemi araştırın arkadaşlar. Okuyun, öğrenin. Okumak ve bilgi edinmek iyi birşey.

Gerçi universiteye gitmelimiyim adında konu açılıp %80 inin gitme dediği bir forumdayız. Ne kadar bilgi ve eğitim beklenir orası muamma.

Birde herşeyi kendiniz biliyormuş gibi başkasına bu kadar bilgisiz misin deme cüretinide gösterebiliyorsunuz.

>/dev/null 2>&1
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Caesar adlı üyeden alıntı

Bilgisiz ? Bu anketler anket firması tarafından yapıldı şaka mı yapiyorsun yoksa bilgin olmadan fikri olanlardan mısın.

Daha sonra internet siteleri tarafından yapıldı.

Birazcık gündemi araştırın arkadaşlar. Okuyun, öğrenin. Okumak ve bilgi edinmek iyi birşey.

Gerçi universiteye gitmelimiyim adında konu açılıp %80 inin gitme dediği bir forumdayız. Ne kadar bilgi ve eğitim beklenir orası muamma.

Ben sizden anketin kaynağını istedim siz bana Onedio linki verdiniz. Sonra okuyun, öğrenin gibi cümleler kuruyorsunuz. Tekrar söylüyorum, ODTÜ bilgisayar mühendisliği bitirmişsiniz, bu gibi anketlere inanacak kadar bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum. Yoksa sizde diplomalı cahillerden misiniz?

Bilgisizsiniz demedim, bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum dedim. Okuduğumuzu anlayalım lütfen.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Şu konuda kimisi askere zibidi diyor, kimisi asalak diyor ya. Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah.

Askerliğiniz boyunca patates soyduğunuz için belki bu adamların psikolojisini anlayamayacak kadar kıt beyinlisiniz. Geri hizmette görev yapıp teskere alanlar gelip bana burada yorum yapmasın.

İyi ki o fotoğrafı gördüm, iyi ki de videosunu da yayınlamışlar. İçim de buz gibi oldu. Bu mesajımı üzerine alınan arkadaşlara iki çift lafım var. TERÖR BELASINDAN CANINIZ YANSIN da o zaman beni anlarsınız İNŞALLAH!

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)

Ben sizden anketin kaynağını istedim siz bana Onedio linki verdiniz. Sonra okuyun, öğrenin gibi cümleler kuruyorsunuz. Tekrar söylüyorum, ODTÜ bilgisayar mühendisliği bitirmişsiniz, bu gibi anketlere inanacak kadar bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum. Yoksa sizde diplomalı cahillerden misiniz?

Bilgisizsiniz demedim, bilgisiz olduğunuzu düşünmüyorum dedim. Okuduğumuzu anlayalım lütfen.

Sadece odtü değil aynı zamanda Yalede master yaptım. Ekstra tarih eğitimleri aldım, 4 dil biliyorum.

Araştırıyorum, araştırdıkca kendi ülkeminde pisliklerini öğreniyorum.

Kimse masum değildir. Senelerdir sadece medyadan size anlatılan şeyleri dinlediniz.

Taksim gezi parkı olaylarında nasıl bizleri terörist ilan ettilerse, bir çok kürdü sırf sadece kendi hakkını savunuyor diye (pkk dışında) terörist ilan ettiler.

Medyada destekledi ve insanımız aynı sizler gibi düşünmeye başladı.

Süleyman Şah türbesi taşınırken; Davutoğlu' PYD ile ortak çalıştı. Süleyman Şah türbesşini İŞİD mevzilerinden türkiyeye yaklaştıranlar PYD dir.

O görevi başarıyla yerine getirdiler ve Davutoğlu hepsini tebrik etmiş.

İlgili link: http://www.mynet.com/haber/politika/sirri-sureyya-onderden-suleyman-sah-ve-pyd-iddiasi-2111806-1

Şimdi PKK yı destekliyorlar diye hepsi terörist ilan edildi. Neden?

Bu konuların hepsini unuttum. Ben mantığımla düşünen bir insanım bırakın size bir hikaye anlatayım.
------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıdakileri tamamen unutun. Ve adam gibi okuyun gözlerinizle başka bir yerinizle değil.

Son seçimlerde AKP tek başına iktidar olamadı. Aradan geçen o kadar yıldan sonra çöküşlerinin başlangıcıydı bu ve bunu çok iyi biliyorlardı.

Hem millete bize neden oy vermiyorsunuz bakın ne oldu şimdi şeklinde ders vermek için ve hemde tekrardan oyları toplamak için bir takım planlar gerekiyordu.

Yıllardır bir çok hükümet tarafından oy toplamak için kullanılan PKK sorunu hemen akıllarına geldi.

Barışı artık umursamıyorlardı. Neden? Barış diye hiç bir zaman türklerden oy alamadılar sadece doğudaki kürtlerden oy aldılar.

Barış isteyen kürtler AKP ye oy atıyorlardı evet ama son seçimlerde hepsi HDP yi seçince AKP bir daha onlardan oy alamayacağını anladı.

Bu yüzden tekrardan savaş yapılacaktı ve batıdaki MHP ye oy atan eski akplilerden tekrardan oy alacaklardı. Hatta savaş seviciler bu kaosu gördüklerinde;

"Gördünüz mü AKP tek başına iktidar olamadı, her yer kaos alanına döndü tekrardan onları iktidar yapalım" şeklinde düşüneceklerdi.

Kürtleri kışkırtmanın en güzel yolu onları vurmak ve bunun işid'in üstüne atmaktı.

Suruç Patlaması
Suruçta ne oldu, kobaneye yardım götüren gençler arasında bomba patladı bir çok kişi öldü.

Daha sonra bu olay İŞİD'in üstüne atıldı. İŞİD bu olayı kabul dahi etmedi. O kadar yerde yapılan her saldırıyı kabul eden İŞİD. kabul etmedi.

Niyeyse bu olayda aklıma Hakan Fidan'ın zamanında ettiği sözler aklıma geldi.

"Başbakan, bu (Süleyman Şah Türbesi) bir imkan gibi değerlendirilmeli bu konjoktürde' dedi" ifadelerini kullandığı belirtiliyor. Ses kaydında Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen sesin ise "Gerekirse Suriye'ye dört adam gönderirim. Türkiye'ye 8 füze attırıp savaş gerekçesi üretirim, Süleyman Şah Türbesine'de saldırtırız"

Kendi ülkesine füze attırıp savaş çıkartabilmeyi düşünen bir istikbarat başkanıdır kendisi.

Kürtler ayaklandı devlete. Neden siz nasıl istikbaratınız var İŞİD'i nasıl takip edemiyorsunuzda gelip türkiyede bizi bombalıyorlar diye.

Benim fikrime göre işid hiç bulaşmadı. Türk istikbaratı yaptı bu patlamayı çünkü akp öyle istiyordu. Ülkeyi kaosa götürecek ve oyları toplayacaktı.

İşin içinden yırtılmak içinde İŞİD yaptı diyecekti.

Kürtlerde bu şekilde gördü zaten.

Hemen karşı saldırıya geçtiler. Medya akp yi destekledi çoğu onlarıjn köpeği zaten.

İnsanlarımız medya tarafından yönlendirildi.

Hayin kürtler, şöyle kürtler böyle kürtler.

Onlar bize biz onlara saldırmaya tekrardan başladık.

Ne zaman bir hükümet oy kaygısına düşse aynısı oluyor.

Siz ve sizin gibilerde bu türden hükümetleri birbirinize kin besleyerek desteklemiş oluyorsunuz.

Ama şu gerçek, insanların çoğu ayıldı. Bu kadar sene pkk ya iyi davranan AKP ne olduda oyları düşünce ülkeyi savaşa götürüyor anlayabiliyor.

Ama siz bu düşmanlığı, oh iyi olmuş **kin analarını, leşlerini yerlerde sürüyün dediğiniz müddetçe, onlarda aynı şekilde düşündüğü müddetçe

Bu sadece tek bir kesimin işine yarayacak.

O kesiminde kim olduğunu herkes çok iyi biliyor.

Bu konuya son yazım herkese saygılar.

>/dev/null 2>&1

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Caesar benim Kürtlerle hiçbir sorunum yok. Bunu her defasında da söyledim zaten. Konumuz ne AKP ne başka biri. Terörist leşinin arabanın arkasında sürüklenmesi ve bunun üzerine anket konusu geçti aramızda. Benim ağzımdan ne AKP çıktı ne siyasi başka bir söylem. Ki söylediklerinin konuyla çok alakasız şeyler.

• Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 77 / 558
  • Ticaret 10, (%100)
Hocam yaptığım paylaşımlara baktığımda genellikle nefret kusan bir insan olduğunu görüyorum. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Ensonhaber okuyan bir aktroll olabileceğini düşünüyorum.

Saygılar.

>/dev/null 2>&1

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Askerlik yapmadınız demekte moda oldu. Tam aksine askerlik yaptığınız halde bu olayları anlamıyorsanız durum kötü. Boşu boşuna harcamışsınız 15/18 veya artık kaç ay yaptıysanız.

Askerlik yapmak kriterse, ben haklı oluyorum demek ki. :)))

isousluer Responsive

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al