aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sovetski adlı üyeden alıntı
aeSahin hocam ben denedim 4S 16GB inan bana pişman olmazsın, çok güzel oldu. İlk mesajımda cahillik yaptım kötüledim ama şimdi farkına varıyorum yavaş yavaş çok iyi oldu güncellemem. Eskidende zaten mesajlarda sorun vardı çünkü 1 kişi ile 1tondan fazla mesajım var tabiki kasar, ama onun dışında hiçbir sorun yok tam aksine dahada hızlandı telefon. Birde şarj ekonomisi geldi ya çok iyi oldu. Dün denedim normalde 1 güne şarjı bitiren telefon 1 günden fazla dayandı. Kısacası tamamen öneririm. Ama siz güncelleyip memnun kalmazsanız sizin işiniz tabiki. Telefonda fazla özel birşey yoksa formatlayıp güncelleyin
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İos 7den geçiş yapmayı düşünüyorum İtunes'den yedekleyip geçtiğimiz zaman, yükseltme yapınca update edebiliriz değil mi?
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir tek ben de mi oluyor bilmemiyorum ancak İso 9 ile birlikte çok ciddi derecede pil hızlı bitiyor.Ayrıca daha önce hiç yaşamadığım takılmalar donlamar yüzünden defalarca yeniden başlattım telefonu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
iOS 9 beta katılımcısıyım. gayet memnunum. 4s kuzenimde de var. O hala ios 7.x serisinde.
Cihaz : 6+
Profesyonel Sunucu Optimizasyonu ve Fazlası
https://sunucuoptimizasyonu.com
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
4S İOS 9.0.2 sürümüne güncelledim gözle görülür bir şekilde bataryayı sömürüyor. İOS 7x böyle değildi.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
en son çıkan en iyidir şeklinde demek isterdim ama şarjı cok tüketiyor.