Coldcraftings adlı üyeden alıntı

aynı sorun bende de var.Yaş 23 170 boy ve 50-60 arasında gidip geliyorum.Yalnız HiperTiroid var ve ilaç kullanıyorum.Şuan Tireoid seviyeleri normalde 2-3 ayda bir kontrol ettiriyorum.
@SporcuOnline


HiperTiroid kandaki tirotoksikoz yapı taşının artmasıyla ilişkilidir. Hastalığınızdan ötürü zayıflamanız söz konusu olmuş. Karbonhidrat değeri yüksek besinler ile öğünleri arttırarak beslenmelisiniz. Ancak hastalığınızı etkileyecek herhangi bir madde yada yiyecekten uzak durmanızı öneririm. Geçmiş olsun.

Ek Olarak:

taka12 adlı üyeden alıntı

Merhaba hoşgeldiniz tam da zamanında geldiniz :) Yarın spora başlıyorum bende tekrardan kısmet olursa yaş 23 boy 180 kilo da 88 :)


Boyunuza göre kilonuz ideal seviyede denilebilir. Şuan ki kilonuzdan rahatsız iseniz bi 5 ila 10 kilo vermenizde bir sakınca yok. Spora başladığınızda antrenörlere bölgesel zayıflama cardio ile başlamak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Yada bunlara gerek kalmadan direkt olarak fitness veya body geçerek olan yağlarınızı yakarak düzenli beslenme ve sporlar adelelerinizi kaslandırabilirsiniz.