-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsim vermenize gerek yok. Wp tavsiye eden herkese hitaben yazmışsınız. Bunu belirtmeniz bile kendinizdeki çelişkiyi ortaya koyuyor.
Bizim hakkımızda dizi, film ile uğraşan adam sıfatını yapıştırdıktan sonra size onu söylemem gayet normaldir.
Wp tavsiye eden herkese yönelik konuşuyorsunuz bir de uğraştığınızı demedim diyorsun. Şaka gibi olan sensin.
Wp için devamlı sorun çıkarır diyorsanız ve ben bununla karşılaşmadıysam, karşılaşmayan ve sizin dediğinzin aksine kurumsal sitelerinde kullanan bir sürü büyük firma var iken size beceriksiniz demem bir durum tespitidir.
Siz beceriksizliği hakaret olarak görebilirsiniz. Benim problemim değil. Tutup size küfretmedim ben.
webci
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
burasda wordpressi tercih önerenler drupalden bilmedigi için konusuyor. tr.gg misali wordpress çocuk maması gibi :) drupal her türlü ihtiyaca çözüm sunan bir csm seo olayı olmasa 1 saniye çekmem wordpressi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ben kendi işimde wordpress sitesini kurdum, hiç bir bilgim yokken hemde. themeforest'ten aldım temamı, kurdum, bir çok eklenti ekledim, hiç sıkıntı yaşamadım, kendi işimde bu böyleydi.
wp bilgim orta-üst gibi diyebilirim belki.
ama kurumsal bir yerde ben bir tema alayım, tüm eklentileri satın alıp kurayım,ufak tefek şeylerde dışarıdan yardım alayım olmaz, olmamalı. çünkü firmanın muhattabı yine bir kurum olmalı ki sıkıntı olursa profesyonel çözümler bulunsun.
neden wordpress?
ben bu firmada dijital pazarlama kısmındayım, facebook ve adwords reklamları ve diğer reklam mecralarını organize ediyorum, web sitede bende.
web site wp olursa güncelleme, slider ekleme değiştirme, form ekleme, sayfa, menü düzenleme vs. çoğu şeyi rahat yaparım ancak çok teknik konularda dışarıdan hizmet alırız.
crm dedikleri sistemde aslında wp gibi bir yönetim paneli var ama bağımlılık çok fazla elbette.
şimdi size şunu söylim
drupalcı diyorki; özel yazılım tehlikeli çünkü 3-5 kişi yapıyor açık olabilir kendilerinin haberi olmasa bile, ama drupalda binlerce insan üzerinde çalışıyor ve güncelleme ile güvenlik daha sağlam. ayrıca wp ile drupal karşılaştırılmaz.
crm'ci diyorki; drupal, wp çöptür, açık çoktur, herşey yapılmaz, crm'den daha karmaşık yönetimi, size özgün değil, tasarımda bile kısıtlama olabilir falan filen
wp ci diyorki; yukarıda yazılanların hepsi..
şimdi, ihtiyacın nedir? derseniz,
wp sitemizdeki formlar ve landing page formları CRM e aktarımı sorunsuz olmalı, site hızlı olmalı, tasarım şık olmalı, günlük eklenecek 5-10 yazı ekleyenler tarafından rahat eklenmeli (adamların teknoloji bilgisi az), siteye günlük 5-10 bin ziyaretçi girerse kasmamalı (kendi sunucularımız var ama dışarıdan kaliteli hizmet alırız sıkıntı yok). son olarak api / kod / dışarıdan bağlantı çekilen müşteri paneline ekleme zor olmamalı. neredeyse olayın tamamı budur.
değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
son olarak, wp uzmanı nasıl bulunur? (firma olmalı)
ek: her türlü eklenti, görsel lisanslı olacak elbette.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
webci adlı üyeden alıntı
burasda wordpressi tercih önerenler drupalden bilmedigi için konusuyor. tr.gg misali wordpress çocuk maması gibi :) drupal her türlü ihtiyaca çözüm sunan bir csm seo olayı olmasa 1 saniye çekmem wordpressi
Yıllardır aradığım sorunun cevabı belki sendedir. Wordpress in çözüm sunamıycağı ihtiyaç nedir? netsis entegresinden arkadaşlık sitesine kadar her türlü şeyi yapmışlığım var da ne yapılamıyo wordpress te onu bulamıyorum..
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/