zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Forumda gündemde kalmaya kullanıcılardan biri daha 250lira kazanır 250bin diye anlatırlar. Gram gerçeklik payı yok yazılanlarda
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hatayı en başında yapmışsın kardeşim. 70 tl bulup 65 tl lik hosting alacağına 60 tl lik hosting 5 tl havale parası 5 tl yede döner ayran yeseydin daha mantıklı olurdu, hey allahım ya hitin artmıştır inşallah :) bide tebrik eden falan var :)))
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Benim kimseyi inandırma derdim yok, olanlar bu şekilde. İster inanın, ister inanmayın. Ben bu yazıyı bloguma yazdım ek olarak buraya da koydum. Eleştiri yapan arkadaşları hoş karşılarım fakat "gidip döner alsaydın" yazarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. 36 yaşına gelmişsin, muhasebeci olmuşsun, döner sana kafa yapmış herhalde yoksa bunları yazmaman lazım.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
adam o kadar anlatmış siz tebrik edeceğinize kıskançlığınızdan çatlıyorsunuz :D boşver abi sen takma bunları kendileri bir siteye 2-3 yıl emek verip ayda 50-6-0 tl kazanıyor ondan böyle yorumlar alıyosun :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1 haftadır bu konuyu konuşuyorsunuz ne kıskanç insanlarsınız olum siz ya... Lan adam yalan söylüyorsa da yalan söylüyor size ne? Sizi inandırmak için burada banka dökümanlarını mı yayınlasın arkadaş? Wmaracına ne zaman girsem bu konu konuşuluyor.. Başka derdiniz mi yok arkadaşım.. Arkadaş kazanmışsa da helal olsun bir de haram helale giren balataları sıyırmış birileri var..Kafanızı peynir ekmekle yemeye devam edin olum siz devam edin! Sizler başkalarını anca çekiştirir hiçbir işi beceremez bunu da bunları yapanları başaranları engellemek isteyerek kendinizi tatmin edersiniz! Hasetlik kanınıza işlemiş olum kanınıza, sizden bir halt olmaz!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O yaşta böyle işlere merak sarmanız çok güzel, ama haram para aracılığıyla bu işi gerçekleştirmenizi hoş bulmuyorum.
Com
Domain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-