Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lafı fazla uzatmadan kısa kesmeye özen göstereceğim :)
Allah nasip ederse en yakın zaman içerisinde WordPress Tema işine başlayacağım. Sizlerinde fikrini almak istedim sizce bu işe girmeli miyim ? Yoksa girmemeli miyim ? Yapacağımız işlerin gerçekten piyasada yankı uyandıracak işler olacağına inanıyoruz :) İlk etap için tema yapıp satışa sunmayı daha sonra ise durum değerlendirmesi yapılacak ve ofis açıp açılmayacağına karar vereceğiz. Eğer ofis açacak olursak onu dahi şimdiden planladık :) 5 adet eleman almayı ve bu 5 adet elemandan 2'sinin sadece tasarım bölümüyle ilgilenmesini diğer 3 arkadaşın ise tamamen yazılımdan sorumlu olarak görev almasını sağlayacağız. Piyasaya süreceğimiz temalar %100 seo uyumlu temalar olacaktır.
Piyasadaki temaların üzerine (+) olarak neler ekleyebiliriz düşüncesiyle çıkmayı hedefliyoruz bu yola.
Sizlerinde fikirlerine ihtiyaç duyduk bu aşamada :) Sizlerde bizlerle fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz.
İlk temamız için çıkarmamızı istediğiniz tema hangi türden olsun mesela ? :)
Saygılarımla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Ciddi anlamda sağlam bir ekip kurmanız gerekiyor bu ekipteki üyeler karın tokluğuna çalışmayacak tabikide ya aylık sabit bir ücret yada iş başına ücret şeklinde para ödemeniz gerekiyor bu bütçe sizde var ise enden olmasın ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Birsürü
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım madem fikir öğrenmek istiyorsun bende şahsi fikrimi ileteyim...
Bence bu yola çıkma para kazanamazsın heleki eleman almak falan.Temayı yaparsın satarsın benim gibi aklı yetmeyen birine verirsin temayı ikidebir başının etini yer su nasıl oluyo bu nasıl oluyo vs..Eğer yeteneğin varsa kodlama ve tasarım işinde başka işe yönel kendini harcama bu yönde olmayan şeyler yapmaya çalış hazır siteler falan basit şeyler yap yazılımlar.Örneğin eskiden benim fikrimdi ama kısmet olmadı mesele bir köy sitesi yap video galeri blog manset forum gıbı eklentıler yaz modul olarak sıteyı ayrı sat ek modullerı ısterlerse ayrı sat böyle para kazanmayı dene...İlk bastakı tezımı kendım curuttum nıye dersen benım demek ıstedıgım sey olmayan bırsey yapman olan wordpress değil yani fikrim bu cok sıkır warda yazmaya usendım walla hem sen okumazsın sıkılırsın :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Join
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla güzel bende o yoldayım ama adam gibi adam bulamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Gerçekten piyasadakilerden farklı, kullanışlı, müşteri çekecek temalar ortaya çıktığı takdirde ciddi paralar kaldırabilir. Destekliyorum şahsen.
Yazmakta
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kalabalık bir şekilde ekmek yiyemezsiniz :) haa 2kişi yavaş yavaş yürütürüz diyorsanız olur tabikii :) hemde şahane olur kalabalık olunca nekadar satcaksınız nekadar kazancaksınız kazandırdığınızı kaç kişiye bölüştürceksiniz..