-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Küçük kardeşimin sınavları dolayısıyla evdeki internet bağlantısını kapattırmak zorun kaldık daha doğrusu babam tarafından zorla kapatıldı. Kendilerini ikna edemedim benim gerek iş gerek ders konusunda ihtiyacım var. Şimdi ders çalışıyorum pat bi soru benzeri ile yapamıyor izleyerek öğreniyordum ama şimdi izin vermiyorlar internet almama. Kendi paramla alacağım ama yok yani olmuyor ikna edemedim bizimkileri. Bir tek vınn konusunda tamam dediler onda da kota var 3-5 videoda kota kitlenip kalacak. 0.3 lük hızla google bile açılmaz. Bu yaşıma gelmişim iri yari izbandut gibi bir adamım çok şükür sağlığım sihhatim yerinde internet kafe arayışı içinde oradan oraya geziyorum. Hani olay burada bitse iyi.
O AKK doldurmuş internet kafelerde saatlerimi yitirerek ders ile ilgili videolar buluyorum normalde 10 dk süren şeyi 45 dk da indiriyorum. O da yetmezmiş gibi internet kafe sahibi farkedince resetliyor hesabı her şey gidiyor neymiş indirme yapmak yasakmış.
Buna nasıl bir çözüm bulurum arkadaşlar acil bi hal çare lazım.
Üstüne babamdan bi de taleplerimde israrin üstüne senden bi halt olmayacağını bildiğim için umrumda değil ne b.. yersen ye cevabını aldım.
Sinirlerim çok bozuk ne yaptığımın farkında değilim siniri nasıl geçireceğimi cozemedim 5 ay sonra tekrar sigaraya başladım. Arkadaşlar, kardeşler, kankalar hiçbiri moralimin düzelmesini sağlayamadı. Her sabah kalktigima lanet okumaya başlamama az kaldı.
En azından bu internet olayını çözüp kendimi biraz derslere ve işlere vermek istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum hepinizden.
Cümleten hayırlı akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yokmu interneti olan kolu komşu onlardan rica et neyse aprası yarı yarıya ödeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Mobil cihazın varsa sınırsız paketler oluyor kardeşim. Belirli bir kotaya gelince hız düşüyor ancak belki işini görür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı
Var var da aynı katta oturan 2 komşumuz da sınırlı kullanıyor. Binayida yalıtımı mı iyi duvarları mı kalın 1 üst veya alt kat 2 tik çekiyor.
Telefonumda onu kullaniyorum her ay 30 TL 2 GB. Ama kotası dolunca sadece işkence halini alıyor. 2 dk süren video için tam 7 dakika bekliyorum o da şansım varsa yoksa uzayıp gidiyor daha
Hocam şimdi eğer komşulardan tekiyle görüşüp neti sınırsız yaptırırsan netin daha iyi çekmesi için adaptörler oluyor onla daha iyi verim alırsın.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam bende çektim aynı derdi çok zor oluyor sınırsız paket vardı telefonda ders anlatım videolarının gece yatmadan indirmeye başlıyodum sabaha kadar iniyorlardı telefon olduğu için ses sorunuda olmuyordu
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bu durum da bence faturasız ve kontratsız 30 TL ye 16 GB AVEA'dan VINN almak en mantıklısı.