lostyazilim
tr.link

İnternet Olayını Nasıl Çözerim.

11 Mesajlar 1.930 Okunma
lstbozum
tr.link

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba,
Küçük kardeşimin sınavları dolayısıyla evdeki internet bağlantısını kapattırmak zorun kaldık daha doğrusu babam tarafından zorla kapatıldı. Kendilerini ikna edemedim benim gerek iş gerek ders konusunda ihtiyacım var. Şimdi ders çalışıyorum pat bi soru benzeri ile yapamıyor izleyerek öğreniyordum ama şimdi izin vermiyorlar internet almama. Kendi paramla alacağım ama yok yani olmuyor ikna edemedim bizimkileri. Bir tek vınn konusunda tamam dediler onda da kota var 3-5 videoda kota kitlenip kalacak. 0.3 lük hızla google bile açılmaz. Bu yaşıma gelmişim iri yari izbandut gibi bir adamım çok şükür sağlığım sihhatim yerinde internet kafe arayışı içinde oradan oraya geziyorum. Hani olay burada bitse iyi.
O AKK doldurmuş internet kafelerde saatlerimi yitirerek ders ile ilgili videolar buluyorum normalde 10 dk süren şeyi 45 dk da indiriyorum. O da yetmezmiş gibi internet kafe sahibi farkedince resetliyor hesabı her şey gidiyor neymiş indirme yapmak yasakmış.
Buna nasıl bir çözüm bulurum arkadaşlar acil bi hal çare lazım.
Üstüne babamdan bi de taleplerimde israrin üstüne senden bi halt olmayacağını bildiğim için umrumda değil ne b.. yersen ye cevabını aldım.
Sinirlerim çok bozuk ne yaptığımın farkında değilim siniri nasıl geçireceğimi cozemedim 5 ay sonra tekrar sigaraya başladım. Arkadaşlar, kardeşler, kankalar hiçbiri moralimin düzelmesini sağlayamadı. Her sabah kalktigima lanet okumaya başlamama az kaldı.
En azından bu internet olayını çözüp kendimi biraz derslere ve işlere vermek istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum hepinizden.
Cümleten hayırlı akşamlar.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Yokmu interneti olan kolu komşu onlardan rica et neyse aprası yarı yarıya ödeyin.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Mobil cihazın varsa sınırsız paketler oluyor kardeşim. Belirli bir kotaya gelince hız düşüyor ancak belki işini görür.

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Yokmu interneti olan kolu komşu onlardan rica et neyse aprası yarı yarıya ödeyin.

Var var da aynı katta oturan 2 komşumuz da sınırlı kullanıyor. Binayida yalıtımı mı iyi duvarları mı kalın 1 üst veya alt kat 2 tik çekiyor.

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Mobil cihazın varsa sınırsız paketler oluyor kardeşim. Belirli bir kotaya gelince hız düşüyor ancak belki işini görür.

Telefonumda onu kullaniyorum her ay 30 TL 2 GB. Ama kotası dolunca sadece işkence halini alıyor. 2 dk süren video için tam 7 dakika bekliyorum o da şansım varsa yoksa uzayıp gidiyor daha
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı

Var var da aynı katta oturan 2 komşumuz da sınırlı kullanıyor. Binayida yalıtımı mı iyi duvarları mı kalın 1 üst veya alt kat 2 tik çekiyor.

Telefonumda onu kullaniyorum her ay 30 TL 2 GB. Ama kotası dolunca sadece işkence halini alıyor. 2 dk süren video için tam 7 dakika bekliyorum o da şansım varsa yoksa uzayıp gidiyor daha

Hocam şimdi eğer komşulardan tekiyle görüşüp neti sınırsız yaptırırsan netin daha iyi çekmesi için adaptörler oluyor onla daha iyi verim alırsın.

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi eğer komşulardan tekiyle görüşüp neti sınırsız yaptırırsan netin daha iyi çekmesi için adaptörler oluyor onla daha iyi verim alırsın.

O yöntem yine Wi-Fi olayına dönecek bizimkiler yine olur demeyecek bana vınn tarzı limitsiz lazım o da yok 2mbps hıza raziyim

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
Hocam bende çektim aynı derdi çok zor oluyor sınırsız paket vardı telefonda ders anlatım videolarının gece yatmadan indirmeye başlıyodum sabaha kadar iniyorlardı telefon olduğu için ses sorunuda olmuyordu

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

AzX66 adlı üyeden alıntı

Hocam bende çektim aynı derdi çok zor oluyor sınırsız paket vardı telefonda ders anlatım videolarının gece yatmadan indirmeye başlıyodum sabaha kadar iniyorlardı telefon olduğu için ses sorunuda olmuyordu

Turkcell bu hocam sınırsız her ay 30-40 TL az para mı? Bu fiyata sınırsız internet alınır adsl olarak. ama kotayı aşınca değil video resimi açmak bile imkânsız bıraksa rahat rahat 400-500 KB hıza düşürse yine iyi.
Şu an ruh halim çok bozuk bir takım sınava gireceğim internet kafe geziyorum. Onu geçtim izleyip indirme fırsatım olmuyor eve gelince bi daha sürpriz yaşıyorum. Ailemde gereken desteği vermiyor. Çokta acil 2 hafta kadar vaktim kaldı ve bu konular bana fransızca gibi geliyor. Aşinalık bile yok. Dertten patlamak üzereyim kendi icime çekildim iyice artık aileme tahammül edemiyorum. Sinirim tepeme çıkıyor. Bana sınav diyip çalış diyorlar durumu anlatıyorum napalim git çalış diyor. Şimdi de CD si varsa alalım demeye başladılar. Yahu bu devirde CD mi kaldı kitaplar bile online çözüm yayınlıyor artık ben mal gibi kalıyorum ortada.

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
her türlü mobil internet pahalıya kaçıyor gençturkcellseniz gece 12 den sonra 1 ay boyunca 2 gb internet hediyesi varmış http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnctrkcll-gece-internet-kampanyasi?gnc&place=menu Günlük paketler varsa onlardan yapın aveada vardı 1 gb günlük 6 tl başkada öneri bulamadım kolay gelsin size hocam çok zor durum
FiberTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

Heuristic Heuristic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Hacking, Exploits/Vuln.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 4777
  • Beğeniler 1139 / 2068
  • Ticaret 297, (%99)
Bu durum da bence faturasız ve kontratsız 30 TL ye 16 GB AVEA'dan VINN almak en mantıklısı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al