DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

kardeşim arkamdaki dolapta 6 paket sigaram var :D ben ayın 15 inde 2 karton alıyorum 1 ay yetiyor bana onları içmeden bırakırsam psikolojim bozulur.
Ben ne kendim için ne manita için değilde muhabbet kuşlarımı odama taşıcam kış geldiği için onlar rahatsız oluyor diye bırakmayı düşünüyorum, şimdi konunuzu okudum haftaya cuma 3 haftalık iznimi alcam o dönemde bırakabilirim diye düşündüm. Ama sigara ihtiyacı günlük hayat ile doğru ortantılı diye düşünüyorum. Benim işim stresli hergün onlarca adam amirler vs vs.. adliyede calısıyorum ve ip üzerinde cambazlık yapıyor gibi hissediyorum bazen kendimi arada bir dal iyi geliyor ama son 1 haftadır sürekli aklımda ama haftaya iznimi beklemeli bence :) şuan bile yanıyor.
Kimi zaman sigaradan ne düşündüğümü anlamaya çalışıyorum inan hiç bir şey anlamıyorum.
Üniversitede 3 ay bırakmıştım .. ah işte..


Hocam umarım bırakırsınız. İnanın verdiğimiz paraya ve sağlığımıza yazık. Üstelik çevreye verdiğimiz zarar ve kötü örnek davranışı da saymıyorum bile. Ailemizdeki küçüklere de kötü örnek oluyoruz. Bırakın gitsin :) Zaten insanı öldürmek isteyen çok şey var hayatta, en azından sigaraya fırsat vermemek gerek.

Şu an inanın başım şiş bir şekilde yazıyorum. Davul gibi oldu kafam. Sigara önümde duruyor "içmicem lan seni" diyorum. Ben yapıyorsam herkes yapabilir. Üstelik benim iradeli olduğumda söylenemez. İrade sahibi bir insan değilimdir pek.