Bi anda birakmak yerine 2 gune 1 1 tek azaltaniz daha kolay birakirsi iz bence
Hocam o şekilde çok bıraktım ama sonu hep 1 ay sonra başlamakla bitti. O yüzden bu sefer direk kestirip attım.
Tebrik ederim üstad, muvaffak olmanı çok isterim.
İyi dileklerin için teşekkürler üstat :)
Tecrübelerini ve yöntemlerini paylaşmaya devam edersen seviniriz :)
3-4 denemem oldu benim de.
Sonuç olumsuz şuan için.
3-4 denemem oldu benim de.
Sonuç olumsuz şuan için.
4. günü bitirdim. Söyleyebileceğim en önemli şey ilk 2 günün gerçekten çok zor olduğunu daha sonra zorluğun yavaş yavaş azaldığı olur. İlk 2 günden sonra istek fiziki olarak iyice azalıyor ve psikolojik istekle savaşıyorsun. Mücadele ediyorum ve direniyorum. Kendime sürekli sigarayı yenemeyecek kadar iradem yoksa kurduğum hayalleri gerçekleştiremeyecek kadar irademde yoktur diyorum. Bu yüzden onu yenmem gerektiğinin her an farkındayım. Ara ara çok fena bir şekilde canım istiyor, bugün arkadaş telefonda yaktı çok fena bir şekilde içesim geldi ama kendime "sigarayı bırakamayacak kadar iradesiz bir insan mısın" dedim ve durdurdum. Alışverişte etrafımdan geçen bir sürü insanın içtiği sigaranın kokusu burnuma geldi bugün fakat dışarının kokusu bile değişiyor artık benim için, sigarayı geçtim artık, dışarıdaki tüm kokular, yemeklerdeki tüm kokular değişiyor. Muhteşem bir şey, bütün bunları görüp vazgeçmek istemiyorum.
Bir daha başlama...
Babam 17-18 yaşından beri içiyor defalarca bırakmayı denedi ama başarılı olamadı yazık valla bırak sigarayı hayatına sağlıklı devam et.
Babam 17-18 yaşından beri içiyor defalarca bırakmayı denedi ama başarılı olamadı yazık valla bırak sigarayı hayatına sağlıklı devam et.
4. günü bitirdim bugün, umarım bir daha içmeyeceğim o illeti hocam :)
Hazır cay icebilirsin ornek adacayi
Eskiden arkadasim da bırakmıştı gunde 15 20 cay icmeye başladı şimdi. :)
Eskiden arkadasim da bırakmıştı gunde 15 20 cay icmeye başladı şimdi. :)
Normal çay ve nescafe içiyorum, ada çayı vs pek hoşuma gitmiyor ama yine de tavsiyeniz için teşekkürler. Çok boşta kalınca elime tesbih alıyorum, bu oyalanmamı sağlıyor. Geç uyumaya ve bu şekilde geç uyanmaya çalışıyorum. Bunun çok büyük yardımı oluyor.