-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazılımgrafik teşekürler. (herkese teşekürler) cpanel bana site yapan kişi bana cpanel k.adı ve şifre vermişti ve öyle girmiştim siteye. (kendime site yaptırmıştım) bunuda öğrendim. azda olsa cpanel kullandım. directadmin hiç bilmiyorum. cpanel geçsem daha iyi olur? zaten yeniyim ve directadminde zorlanırım.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
muzaffer akın adlı üyeden alıntı
yazılımgrafik teşekürler. (herkese teşekürler) cpanel bana site yapan kişi bana cpanel k.adı ve şifre vermişti ve öyle girmiştim siteye. (kendime site yaptırmıştım) bunuda öğrendim. azda olsa cpanel kullandım. directadmin hiç bilmiyorum. cpanel geçsem daha iyi olur? zaten yeniyim ve directadminde zorlanırım.
Çoğu kişi cPanel tercih eder. Kullanım açısından kolay ve en çok kullanılan paneldir. Directadmin bilmiyorsanız cPanel'e geçmeniz sizin içinde iyi olur.
Rica ederim, kolay gelsin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpanel ve directadmin nedemek olduğunu öğrendim. kendime site yaptırdığımda yapan kişi bana cpanelden siteye girmemi sağladı. azda olsa cpanel öğrendim. directadmin hiç bilmiyorum. firmayı arayıp cpanel ve türkçe yapmalarını isteyim. yazılımgrafik ve herkese çok teşekürler.
Ek Olarak: telefon mail yolu ile directadmini firma türkçe yapaçaklar. cpanel yokmuş. cpanel burası konu yeri değil ama arkadaşlar firmalar önerirmisiniz? yada siteden nereye bakmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Devlet Memuru Att
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internetbilisim.net ti tavsiye ederim 4-5 aydır kullanıyorum kesinti sıfır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur / Web isleri
-
-
Ad Soyad
İ** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ctrl+F Search seçeneğinden langu yazsanız yeterli çıkar . istediginiz dili seçiniz.