impjix adlı üyeden alıntı

Adsense'den ziyade Adwords kullanıcısıyım. Aylık minimum adwords ödemem 5.000 tl ve gayette memnunum.
Adsense'de bu kadar seçici davranması veya sizin tabiriniz ile kendini tanrı görmesi bence gayet yerinde bir hareket.

Reklam verenleri çer çöp sitelerden korumaz ise reklam veren falan kalmaz. (Sizin sitenizi çöp sitelerden uzak tutuyorum ne yazıkki kaliteli sitenize çöp muamelesi yapmış)

Benim 10dan fazla çöp sitemde adsense bulunuyor ve kaliteli bir kitleye sunum yapmıyor, tıklanan reklamlar lüzumsuz oluyor genellikle. Bu sebeple ya tbm oranım çok düşük kalıyor yada benim gibi çöp sitesi olanları kabul etmiyor. Ben haklı buluyorum. Bahsettiğiniz kaliteli reklam firmalarına reklam verin birde adwords'e verin aradaki farkı anlar, şu yazdıklarınızın hepsinin yanlış olduğunun farkına varırsınız.


Değerli hocam; bir laf vardır. "Körler memleketinde şaşı kendini kral ilan etmiş" diye.

Diyorsunuz ya ben memnunum diye.

Siz tabi memnun olursunuz. Muhtemelen son birkaç aydır yaşanan bu yayıncı mağduriyetini yaşamadınız... Muhtemelen hayatınızda adwords dışında dijital reklamcıya ayda 5000 dökmediniz, muhtemelen Google'ın yaptığı kesintiyi ve de uluslararası bankacılık para transferleri sırasında yaşanan kayıpları bilmiyorsunuz (tl ve dolar farkından dolayı), muhtemelen halen sırada bekleyen yüzlerce kaliteli web-sitesine rağmen onay almış çöp sitelerin farkında değilsiniz, muhtemelen yabancı şirket olması dolayısıyla Google'ın ödediği dev vergilerin faturasını yayıncı ve yayınverene kestiğini bilmiyorsunuz...

Kısacası; siz körler memleketinde şaşıyı kral ilan etmişsiniz...

Size hayatta başarılar dilerim ve de daha iyisinin her zaman olabileceğine olan inancınızı artımanızı temenni ederim...

Ek Olarak:

Roycolt adlı üyeden alıntı

Bazen kaliteli sitelere defalarca red verdiği oluyor doğrudur. Bu durum için sizin adınıza ve tüm diğer arkadaşlara üzülüyorum. Fakat, dilediğiniz tüm mecralarda şikayet etseniz dahi Google'ın imajının gram zedeleneceğini düşünmüyorum. Google'a suç atmak yerine web master sektöründe ki arkadaşlara bakın. Onlarca saçma sapan site yaratıp, içini kopya içerik doldurup, defalarca ısrarcı bir şekilde adsense talebi göndermesinden kaynaklanıyor şahsımca. Bir kişide demiyor ki(söz meclisten dışarıdır) ya acaba nerede hata yapıyorum? 1 defa red alıyor "ya bu adsense'in de totosu çok havalarda!" diyor. Senin çok normal sanki. %85 google'a hak veriyorum kim ne derse desin. Biz türkler nerde yamyamlık, çakallık var oradayız. Ayrıca sektörde Google'a rakip olabilecek tek bir firma yok. Bırakın rakip olmayı, çeyreği edecek bir firma dahi yok. Bu nedenle kendini Tanrı ilan etmesi çok doğal.


"Google imajı gram zedelenmez" demekki.

Eğer bu sözü diyorsanız. Hayatınızda haklı propogandanın, örgütlenmenin nelere kadir olduğunu asla bilmiyorsunuz demektir. Hey yavrum hey, Google'ı tanrı gören zavallılara sözüm: "Bırak 150 milyar dolarlık şirketleri; koca devletler haklı propogandayla devriliyor"...

Ayrıca teesüf ederim; dünyanın 1 numaralı çakalları, dolanrıcıları Amerika'dadır!!