explore***01 adlı üyeden alıntı
Skaylet hocam; ben siz reklam firmanızı kurun, ben burada ülkem için, yayıncıların esaretten kurtulması için, şerefim için o firmayı tanıtacağım.Bazı kendini bilmez YAYINVERENLER sırf Google Adsense'de yayıncı azaldığında daha çok para ödemek zorunda kalacakları için burada Google Avukatlığını yapıyorlar. Ancak kendileri boşa çaba harcarlar. Biz yayıncılar olarak "pazarlama" alanında onlardan daha iyiyiz. Yani sonuç olarak Google Adsense'in havasını alacağız dedik mi bunu yaparız. Kaldı ki epey yol da kat ettik. Birer birer kaliteli yayıncılar reklam alanlarını bu parazit Google Adsense'den kurtarıyor.
Mesajınızdaki "kendini bilmez" sözünü ben ve bir arkadasa daha söylediğinzden eminim. Ben size karşı herhangi bir saygısızlık yapmadım. Google bana kendisini savunduğm için ödülde vermeyecek fakat sizin bu terbiyesiz laflarınıza hiç gerek yok.
Mesajınızı report ettim. Saygı çerçevesi içerisinde konuşursanız sevinirim. Size karşı bir sagısızlığım oldu mu?
Google benim şirketim değil başka birşey değil, ben niye durduk yere avukatlığını yapayım ne işim var.
Ben memnuniyetimi ve herkese açık bir forum olduğıu için kendi yorumumu ilettim. Yazdığım lafların doğruluk veya kesinliği yoktur keza sizinki gibi. Terbiyenizi takınıp dolaşırsanız forudma sevinirim.
İyi geceler