-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Her ne kadar hem fikir olsam da maalesef biçare olup kullananlardan birisiyim. Aldığım tanıtım yazıları ve diğer farklı kaynaklar cebime para sokmuyor, varı yoğu yine siteye gömüyorum ancak. Keşke farklı bir alternatif olsa, keşke milli, milli olmasa da sosyal görüşe sahip olup kimseyi rüsva etmeye çalışmayan bir firma olsa. Bir blog sahibiyim, hemde genel bir blog, belli bir alanım olmadığı için para kazanmak o kadar zor bir olay ki anlatamam. Bundan dolayı google ile çalışma mecburiyetinde kalıyorum. Fakat eğer bahsettiğim gibi sosyal rejimle yönetilip yayıncıdan değilde kendi kazancından kısabilen, hem yayıncıyı hem de reklam vereni koruyabilen ve dengeyi sağlayabilen bir firma olsa. Elimden gelen tüm alanlardan reklamlarını yaparım. (100.000 kişiye kadar erişebiliyorum).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hiçbir halt olmaz adsense den. 600 hitli siteyi de 50 hitli siteyi de onaylattım bunlar yama indirme ve mod indirme sitesi. Politika ihlali yok çünkü rakiplerin hepsi adsense kullanıyor. Bana napıyor gösterip vermiyor. Onayı veriyor 3 gün sonra banlıyor tam 7 tane hesapta aynısını yaşadım. Neymiş gecersiz tıklama varmış lan 3 gün geçmiş o kadar goruntulemeden sonra 1 tane tık var 3saat sonra ban yedik. Lanet olsun öyle sisteme. Adcash geçtim cok vermiyor ama adsense den çok daha iyi. Abuk subuk banlama yapmıyor tıklama var diye. Daha ödeme almadım ama bakalım her firma adsenseden iyi benim gözümde. Site tamamlansın link ve reklam alacam yine aynı kazancı elde edebilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sana bir yandan hak veriyorum bir yanda da eleştiriyorum :) söylediklerinde sonuna kadar haklısın piyasada tek olduğu için çok saçma şeyler yapıyorlar :) eleştirdiğim yanı ise her siteyede adsense verilmez yani senin siten için demiyorum bazı siteler var 2-3 konu girip hadi adsenseye kayıt olup para kazanma mantığında ondan adsense ince eleyip sık dokuyor fakat çok aşırı derece ince eliyor :D