Merhabalar
bende BU LİNKTEKİ temayı aldım ama slider ve mega menü ile ilgili sıkıntılarım var adamdan destek istiyorum. mail, admin bilgileri istiyor sonra ne arayan var ne soran ?
bunu nereden şikayet edebilirim acaba bana bir yol gösterebilirmisiniz.
bende BU LİNKTEKİ temayı aldım ama slider ve mega menü ile ilgili sıkıntılarım var adamdan destek istiyorum. mail, admin bilgileri istiyor sonra ne arayan var ne soran ?
bunu nereden şikayet edebilirim acaba bana bir yol gösterebilirmisiniz.
Merhaba aşağıdaki linkten irtibata geçin iade etmek istediğinizi ve sorununuzu dile getirin.
https://help.market.envato.com/hc/en-us/requests/new
İyi çalışmalar.
Ek Olarak:
Ben 3 tema almıştım. Tek bir mail göderdim. "Üçü de benim beklediğim gibi değil!" dedim. Nedenini fotograflı olarak istediler. "Siz de kurup bakın ben tekrar kurulumla ilgilenemem" dedim. Bir saat içinde tüm ödediğim parayı hesabıma geri yatırdılar ve özür dilediler.
Bizim geliştiriciler 80-100 TL aldıktan sonra, müşterinin en mantıklı ve haklı bir sorun yaşamasına dahi artistlik yaparlar, ilgilenmezler. Geri ödeme mi? ASLA! :) Bunu öylesine söylemiyorum. Bizzat yaşadım. Limonwp'den temasını satın aldım. Daha sonra aldığım temaya lisansladığı domainimi sattım. Bu nedenle aynı temayı farklı bir domainime lisanslamasını rica ettim. Hayır dedi. Ben farklı iki domainde kullanmayacağım, yine tek bir domainde kullanacağım, sadece eski domainimi sattım bu nedenle yeni domainimde kullanmam gerekiyor dedim. HAYIR dedi. Neymiş, 80TL yerine, biraz az(artık ne kadar bilmiyorum sormadım bile) ödeme yaparsam yapabilirmiş bu işlemi. Tüm konuşmalar duruyor limonwp üyeliğimde(tabi silmedilerse) Her neyse:) Çöp oldu zaten onlardan aldığım tema. Kullanamıyorum.
Bizim geliştiriciler 80-100 TL aldıktan sonra, müşterinin en mantıklı ve haklı bir sorun yaşamasına dahi artistlik yaparlar, ilgilenmezler. Geri ödeme mi? ASLA! :) Bunu öylesine söylemiyorum. Bizzat yaşadım. Limonwp'den temasını satın aldım. Daha sonra aldığım temaya lisansladığı domainimi sattım. Bu nedenle aynı temayı farklı bir domainime lisanslamasını rica ettim. Hayır dedi. Ben farklı iki domainde kullanmayacağım, yine tek bir domainde kullanacağım, sadece eski domainimi sattım bu nedenle yeni domainimde kullanmam gerekiyor dedim. HAYIR dedi. Neymiş, 80TL yerine, biraz az(artık ne kadar bilmiyorum sormadım bile) ödeme yaparsam yapabilirmiş bu işlemi. Tüm konuşmalar duruyor limonwp üyeliğimde(tabi silmedilerse) Her neyse:) Çöp oldu zaten onlardan aldığım tema. Kullanamıyorum.
Yazdıklarınızda haklılık payı var fakat satın alırken temanın domain lisanslı olduğu ve değişiklik yapılmadığı yahut ücretli olarak yapılabileceği belirtildiyse satıcınında hakkını yememek gerekir.
Örneğin almış olduğum Yıldız Film Scriptinden ve geliştiricisi Ali Eren Beyden gerçekten çok memnunum. Scripti alırken sözleşmeyi kabul ederek aldım, yani domain değişme işlemi hiçbir şekilde söz konusu değil. Kapanırsa vs. yeniden para ödeyip yeni bir script almak zorundayım.