ilginize teşekkür ederim hocam.. söylediklerinizi daha öncede inceledim fakat tema ve eklentileri kontrol ettim ne yazık ki düzelme olmadı.
Onu da denedim. hocam düzelme olmadı.
gilmour13 adlı üyeden alıntı
Turhost çok sıkıntılı hocam 2 hafta önce değiştirdim sıfır cpu sorunum var. Kendii başlarına sorun yaratıp ek cpu paketleriyle kullanıcıyı soymak için yapmadıkları şey kalmıyor. Değiştir sunucunu hocam
4 yıldır kullanıyorum böyle bir problem şimdiye kadar yaşamamıştım. belki de dediğiniz gibidir, araştırıyorum.
Kaanep adlı üyeden alıntı
truh*st da verilen cpu hakki biraz daha az :) cpu miktari yuksek yerlerden alabilirsiniz..
godaddy oneririm anlik 100 kisilik limiti var cpu ise 1core yani cpu skinti yapmaz ama anlik online yeterse buyrun :)
anlık online 20 - 30 kişi aralığında. godaddy'ı araştırıyorum dediğiniz gibi ise geçiş sağlayabilirim.
flatcast adlı üyeden alıntı
Benim sitelerimin gunluk hiti 3000tekil hiti geciyor resim desen belkide resim ve flash 50000 tane sitelerde eklidir .Anlik 300 kisiyi gectigi oldu daha cpu sorunu hic olmadi .Size tavsiyem goodady delux paketini satin aliniz 1 ay deneyiniz 1cpu ye kadar kapasite veriyor ucret ise 35 tl yapiyor.Bugun calisir bir vps alsan en az aylik 60tl altinda bulamazsin .Sitenizden aylik kazanciniz cok ise onemli degil vps ye gecin derim .Egerki kazanciniz az ise bosa vps almayiniz bircok host denedim godady uzerine cikacak host sirketi goremiyorum. Verdigin ucrete gore fazlasiyla size veriyor.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, dolaşırken dediğiniz firma hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum ne kadar gerçekçi bilemedim
burdan>>hocam bende öyle acemi birisi değilim, denemediğim yol kalmadı. Sorunu Chache eklentileri ile gidersemde eski verimi alamamak beni yine rahatsız ettiği için gerekirse farklı sunuca geçmeyi göze aldım.
Kontrol ettim hocam, 2-3 eklenti kullanıyordum zaten, bunlarından en yüklüsü jetpack idi, onuda istatistikleri sunduğu için kurmuştum. onuda kaldırdım. eklentiler ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.
yamyamix adlı üyeden alıntı
Eğer paylaşımlı hosting kullanıyorsanız sizin sunucu da olan diğer sitelerden bile sorun olabilir ve sizi etkiler. Yani sorun sadece sizden kaynaklanacak diye bir durum söz konusu değil.
Bu durumuda düşündüm. Sunucumda olan bir siteyi inceledim. Cache eklentisi kuran bile yok.