Sorun varsa vps bunun çözümü değil, bilginiz olsun. Pm olarak detaylı bilgi de verdim.
ilginize teşekkür ederim hocam.. söylediklerinizi daha öncede inceledim fakat tema ve eklentileri kontrol ettim ne yazık ki düzelme olmadı.
ONEAL hocam veritabaninda problem olmus olabilir. Kucuk bi ihtimalle veritabanini onar yapin belki cozulur
Onu da denedim. hocam düzelme olmadı.
Turhost çok sıkıntılı hocam 2 hafta önce değiştirdim sıfır cpu sorunum var. Kendii başlarına sorun yaratıp ek cpu paketleriyle kullanıcıyı soymak için yapmadıkları şey kalmıyor. Değiştir sunucunu hocam
4 yıldır kullanıyorum böyle bir problem şimdiye kadar yaşamamıştım. belki de dediğiniz gibidir, araştırıyorum.
truh*st da verilen cpu hakki biraz daha az :) cpu miktari yuksek yerlerden alabilirsiniz..
godaddy oneririm anlik 100 kisilik limiti var cpu ise 1core yani cpu skinti yapmaz ama anlik online yeterse buyrun :)
godaddy oneririm anlik 100 kisilik limiti var cpu ise 1core yani cpu skinti yapmaz ama anlik online yeterse buyrun :)
anlık online 20 - 30 kişi aralığında. godaddy'ı araştırıyorum dediğiniz gibi ise geçiş sağlayabilirim.
Benim sitelerimin gunluk hiti 3000tekil hiti geciyor resim desen belkide resim ve flash 50000 tane sitelerde eklidir .Anlik 300 kisiyi gectigi oldu daha cpu sorunu hic olmadi .Size tavsiyem goodady delux paketini satin aliniz 1 ay deneyiniz 1cpu ye kadar kapasite veriyor ucret ise 35 tl yapiyor.Bugun calisir bir vps alsan en az aylik 60tl altinda bulamazsin .Sitenizden aylik kazanciniz cok ise onemli degil vps ye gecin derim .Egerki kazanciniz az ise bosa vps almayiniz bircok host denedim godady uzerine cikacak host sirketi goremiyorum. Verdigin ucrete gore fazlasiyla size veriyor.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, dolaşırken dediğiniz firma hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum ne kadar gerçekçi bilemedim burdan>>
800 tekil bisi değil hocam farkli dorunlar olabilir.
hocam bende öyle acemi birisi değilim, denemediğim yol kalmadı. Sorunu Chache eklentileri ile gidersemde eski verimi alamamak beni yine rahatsız ettiği için gerekirse farklı sunuca geçmeyi göze aldım.
Optimizasyon yaptirabilirdiniz wp ye :)
options sismis olabilir, ve benzeri sorunlarda olabilir tavsiyem bi p3 aneliz ile bakinin on bilgi edinirsiniz..
Ek Olarak: https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/
options sismis olabilir, ve benzeri sorunlarda olabilir tavsiyem bi p3 aneliz ile bakinin on bilgi edinirsiniz..
Ek Olarak: https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/
Kontrol ettim hocam, 2-3 eklenti kullanıyordum zaten, bunlarından en yüklüsü jetpack idi, onuda istatistikleri sunduğu için kurmuştum. onuda kaldırdım. eklentiler ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.
Eğer paylaşımlı hosting kullanıyorsanız sizin sunucu da olan diğer sitelerden bile sorun olabilir ve sizi etkiler. Yani sorun sadece sizden kaynaklanacak diye bir durum söz konusu değil.
Bu durumuda düşündüm. Sunucumda olan bir siteyi inceledim. Cache eklentisi kuran bile yok.