lostyazilim
tr.link

Cpu sorunu, ne yapmalıyım.

20 Mesajlar 2.647 Okunma
lstbozum
tr.link

Kaanep Kaanep WordPress Optimization! Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
truh*st da verilen cpu hakki biraz daha az :) cpu miktari yuksek yerlerden alabilirsiniz..
godaddy oneririm anlik 100 kisilik limiti var cpu ise 1core yani cpu skinti yapmaz ama anlik online yeterse buyrun :)

CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
wmaraci
reklam

konyaweb konyaweb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster-muhasebe-blgisayar
  • Konum Konya
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 1 / 12
  • Ticaret 5, (%60)
pm gönderilmiştir sorununuza %200 kesin çözüm sunabilirm

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Benim sitelerimin gunluk hiti 3000tekil hiti geciyor resim desen belkide resim ve flash 50000 tane sitelerde eklidir .Anlik 300 kisiyi gectigi oldu daha cpu sorunu hic olmadi .Size tavsiyem goodady delux paketini satin aliniz 1 ay deneyiniz 1cpu ye kadar kapasite veriyor ucret ise 35 tl yapiyor.Bugun calisir bir vps alsan en az aylik 60tl altinda bulamazsin .Sitenizden aylik kazanciniz cok ise onemli degil vps ye gecin derim .Egerki kazanciniz az ise bosa vps almayiniz bircok host denedim godady uzerine cikacak host sirketi goremiyorum.Verdigin ucrete gore fazlasiyla size veriyor.
Kaanep

kişi bu mesajı beğendi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

pikshub pikshub WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 22.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 25 / 39
  • Ticaret 3, (%100)
Şöyle bir yazı yazmıştım. Yararlı olabilir: http://pikshub.com/2015/11/21/wordpress-site-hizlandirma-ve-cpu-kullanimini-azaltma-yontemleri/

wmaraci
wmaraci

BocekBasi BocekBasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sıradan
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 2842
  • Beğeniler 374 / 374
  • Ticaret 30, (%100)
800 tekil bisi değil hocam farkli dorunlar olabilir.

https://dapasorgu.com

Kaanep Kaanep WordPress Optimization! Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Optimizasyon yaptirabilirdiniz wp ye :)
options sismis olabilir, ve benzeri sorunlarda olabilir tavsiyem bi p3 aneliz ile bakinin on bilgi edinirsiniz..

Ek Olarak: https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/

CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)

yamyamix yamyamix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik görevlisi
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 86 / 98
  • Ticaret 7, (%100)
Eğer paylaşımlı hosting kullanıyorsanız sizin sunucu da olan diğer sitelerden bile sorun olabilir ve sizi etkiler. Yani sorun sadece sizden kaynaklanacak diye bir durum söz konusu değil.

ONEAL ONEAL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 11 / 43
  • Ticaret 2, (%100)

ankara06 adlı üyeden alıntı

Sorun varsa vps bunun çözümü değil, bilginiz olsun. Pm olarak detaylı bilgi de verdim.

ilginize teşekkür ederim hocam.. söylediklerinizi daha öncede inceledim fakat tema ve eklentileri kontrol ettim ne yazık ki düzelme olmadı.

cani23 adlı üyeden alıntı

ONEAL hocam veritabaninda problem olmus olabilir. Kucuk bi ihtimalle veritabanini onar yapin belki cozulur

Onu da denedim. hocam düzelme olmadı.

gilmour13 adlı üyeden alıntı

Turhost çok sıkıntılı hocam 2 hafta önce değiştirdim sıfır cpu sorunum var. Kendii başlarına sorun yaratıp ek cpu paketleriyle kullanıcıyı soymak için yapmadıkları şey kalmıyor. Değiştir sunucunu hocam

4 yıldır kullanıyorum böyle bir problem şimdiye kadar yaşamamıştım. belki de dediğiniz gibidir, araştırıyorum.

Kaanep adlı üyeden alıntı

truh*st da verilen cpu hakki biraz daha az :) cpu miktari yuksek yerlerden alabilirsiniz..
godaddy oneririm anlik 100 kisilik limiti var cpu ise 1core yani cpu skinti yapmaz ama anlik online yeterse buyrun :)

anlık online 20 - 30 kişi aralığında. godaddy'ı araştırıyorum dediğiniz gibi ise geçiş sağlayabilirim.

flatcast adlı üyeden alıntı

Benim sitelerimin gunluk hiti 3000tekil hiti geciyor resim desen belkide resim ve flash 50000 tane sitelerde eklidir .Anlik 300 kisiyi gectigi oldu daha cpu sorunu hic olmadi .Size tavsiyem goodady delux paketini satin aliniz 1 ay deneyiniz 1cpu ye kadar kapasite veriyor ucret ise 35 tl yapiyor.Bugun calisir bir vps alsan en az aylik 60tl altinda bulamazsin .Sitenizden aylik kazanciniz cok ise onemli degil vps ye gecin derim .Egerki kazanciniz az ise bosa vps almayiniz bircok host denedim godady uzerine cikacak host sirketi goremiyorum. Verdigin ucrete gore fazlasiyla size veriyor.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, dolaşırken dediğiniz firma hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum ne kadar gerçekçi bilemedim burdan>>

CafeÇevik adlı üyeden alıntı

800 tekil bisi değil hocam farkli dorunlar olabilir.

hocam bende öyle acemi birisi değilim, denemediğim yol kalmadı. Sorunu Chache eklentileri ile gidersemde eski verimi alamamak beni yine rahatsız ettiği için gerekirse farklı sunuca geçmeyi göze aldım.

Kaanep adlı üyeden alıntı

Optimizasyon yaptirabilirdiniz wp ye :)
options sismis olabilir, ve benzeri sorunlarda olabilir tavsiyem bi p3 aneliz ile bakinin on bilgi edinirsiniz..

Ek Olarak: https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/

Kontrol ettim hocam, 2-3 eklenti kullanıyordum zaten, bunlarından en yüklüsü jetpack idi, onuda istatistikleri sunduğu için kurmuştum. onuda kaldırdım. eklentiler ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum.

yamyamix adlı üyeden alıntı

Eğer paylaşımlı hosting kullanıyorsanız sizin sunucu da olan diğer sitelerden bile sorun olabilir ve sizi etkiler. Yani sorun sadece sizden kaynaklanacak diye bir durum söz konusu değil.

Bu durumuda düşündüm. Sunucumda olan bir siteyi inceledim. Cache eklentisi kuran bile yok.

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
CDN hizmeti alın kafanız kulağınız rahat olsun

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Bakın. Ben hosting.com.tr kullanıyorum. Günlük hit 600, en fazla %20 gördüm o da cacheleri silince yükseliyor. Önerebilirim şahsen. İsmimin altında yazan site. Hemde 19 dolarlık paketten kullanıyorum. Destek gayet iyi hatta sorunu yazıyorum onlar hallediyor sağolsunlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al