-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hayırlı akşamlar değerli forum üyeleri daha önce bir yerel haber sitesi kurdum ama dikiş tutmadı nedeni ise yanlış adımlar oldu gerek site isimi konusunda gerek haber konusunda daha önce kullandığım alan adı elimde ama marka olabilecek ve akılda kalabilecek bir değere sahip değil siz forum üyelerinden öneriler bekliyorum.
Site Mardin şehri ile ilgili olacak şuan elimde bir facebook sayfası var ve sayfayı büyütüyorum sayfa 11.800 üyeli olmasına rağmen çok iyi bir etkileşime ulaşıyorum ve bunu değerlendirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öncelikle hocam bende yerel haber site işlerinde çok uğraştım baskılı tişört yaptım basın kartı çıkarttım ve sonum hüsran oldu çok iyi hit elde ettim sosyal medyada artış gösterdim ve belediyeye özel gazete filen gönderdim sonra hosting sahibi arkadaşımla dalga geçerken sil dedim dalgasına oda silmiş sağlık olsun o kadar haber gitti bende tekrar uğraşmak istemedim yerel haber siteleri gerçekten yatırım yaptın mı tutuyor başarılar diliyorum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mozaik kelimesinin mozası mezopotamya kelimesinin potamyasından birleşmiş "mozapotamya" kelimesi Mardin'i temsil için uygun bir isim olur.
Mezopotamya toprakları üzerinde çeşitli dinleri barındıran bir mozaik kenti olan Mardin'e "mozapotamya" ismi bence uygun düşer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**