FurkanKorkmaz adlı üyeden alıntı
KingBlogger öncelikle hocam ben ajansdan filen almıyordum haberleri bizim bi abi vardı bazen ben giderdim bazen o bunların yerel gazetesi vardı bizim şehir için bana haberleri verirdi baskıya girecek haberleri filen o haberleri yayınlardım yazılar özgün tabi başka nette kimse paylaşmıyor o kelimeleri bende öylelikle iyi hedef katlettim öncelikle ajansın haberiyle olmuyor ihanın dhanın cihanın vb bunlar herkese yaydığı için özgünlük gidiyor ben o yönden şanslıydım o abinin sahesinde kart filen çıkarttık :)Kart işine bende niyetlendim araştırdım ama başka bir işte çalışmayacaksınız sadece gazetecilik olacaksa kart veriliyormuş :)
Ek Olarak:
Mozaik kelimesinin mozası mezopotamya kelimesinin potamyasından birleşmiş "mozapotamya" kelimesi Mardin'i temsil için uygun bir isim olur.
Mezopotamya toprakları üzerinde çeşitli dinleri barındıran bir mozaik kenti olan Mardin'e "mozapotamya" ismi bence uygun düşer.
Mezopotamya toprakları üzerinde çeşitli dinleri barındıran bir mozaik kenti olan Mardin'e "mozapotamya" ismi bence uygun düşer.
Mezopotamya var ama mozapotamya güzel seçenekler arasına alacam teşekkürler hocam.
Ek Olarak:
haberadresi.net ola bilir
Güzel öneriniz için teşekkürler ama bir daha sadece alan adını düşünerek site açmam ileride markalaşacak bir alan adı almak istiyorum misal şuan şehirde 2 örnek site var insanlar hep onları konuşuyor :)