cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konunun detayı nedir bilmiyorum fakat yazı içerisinde anlatılan karakter hakkından konuşmam gerekirse. Günümüzde sağda,solda,parkta,bahçede,cafede, kızarkadaşı / sevgilisi ile öpüşüp koklaşan veya da yolda gördüğü bir bayanın mahrem yerlerine bakarak aklından saçma fikirler geçiren kişiler de yazı içerisinde geçen karakterle aynı sıfattadır.
Bir bayanı doğrudan kandırarak yapılan namuzsuzluk neyse, dolaylı şekilde; sevgilim,canım,cicim ayağına yapılan namussuzluk da benim gözüm de aynıdır.
Sonuca gelecek olursak ülkemizde namus halen bir vücut dan tenden ibaret görülmekte, oysa namus akılda,fikirede,gözde,elde başlamaktadır.
Helali olmayana dokunan namussuz ise, görüştüğü bir bayana nikahı olmadığı halde dokunan kişide namussuzdur.
Fikrim genel anlamdadır ve yarası olan gocunur. Ben düşünce özgürlüğümü kullanarak fikrimi paylaşıyorum. Aslında konuya herhangi bir şey yazmak niyetinde değildim fakat bende rahatsızlık duydum ve yatağımdan kalkarak gelip bu fikrimi paylaşmak zorunda hissettim kendimi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
matematik öğretmeni
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar merhaba ben matematik öğretmeniyim fakat polislik yapıyorum ne bugün ne yarın ne yarından sonra hiç bir öğretmen sapık damgası yemeyecek.
insanlar için her zaman kutsal bir meslek olmaya devam edecek.
Ben mardin de görev yapıyorum burada tek tek ölüyoruz ve ve malesef meslek olarak aramızdada kumarcıların kahvecilerin biranecilerin geçmişte alıştırdığı rüşvetcilerde var ve su an 50 yaşlarındalar az kaldı aramızdan siliniyor.
lütfen ama lütfen mynette görüyorum. 3000 tl maaş alıpta gözü dışarda olan polisler ölsün askerimize bişey olmasın diyen zihniyet var
sözlüklerde polis benle dalga geçti faşist polis bana bunu yaptı diyen iftira atan siberpkk var hemde her yerdeler
sizden ricam vatanımız için namusumuz için malımız için canımlarımız için ölen bu polislere ön yargılı bakan kim varsa bizim için bizi savunun.
bizde sizin aranızdan insanlarız çevrenize şu an bakın üniversitede iseniz yanınızda oturanlar veya siz bir şekilde asker ya da polis olacaksınız bu vatanı koruma sırasını siz devralacaksanız.
son söz o cemaatcilerinde allah cezasını versin çalmadıkları soru yok polisliğide maaf ettiler hakkımızı helal etmiyorum
bugün tek savaş var ne sağcı ne solcu ne milliyetci ne muhafazakar bugün tek savaş var vatanseverler ve vatanhainleri arasında
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.websunumu.com ile ziyaretçi sayınızı 2 katına çıkarın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Okul yönetimi de açığa alındı. Olaydan haberi olmayan iki öğretmen var ve belki de meslekten men edilecekler. Bu olayın mağdurları görünenden çok daha fazla. Cansel 18'i doldurmuş. Hoca belki de hiç ceza almadan olayı atlatabilecek. Arkadaşlarının hali bile insanların ne kadar canının yandığını gösteriyor.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üniversitelerdeki cinsel serbestlik akıl almaz boyutta. Karşılıklı anlaşıp işi halledenler, bunu para için veya zevk için yapanlar, yaşadıklarını ballandıra ballandıra arkadaşlarına anlatanlar...
Memleketimiz 2. bir pompei olmuş ama herkes halinden memnun olduğu için bunlar buzdağının alt kısmı.
DENEYİM kazanamamış, İŞİN İNCELİĞİNİ tam kapmamış, serbest cinsellik tezini masterını bitirememiş olanlarsa bir noktada zorlama yoluna girip gazetelere konu oluyor.
Yani bizim toplumumuzun asıl meselesi serbest cinselliğin yeterince yaygınlaşmaması. geri kalan kısımlarda herkes halinden memnun görünüyor.
İstanbulda yaşayan birçok modern ailede, plazalarda öyle iğrenç hikayeler dönüyor ki... insan bir dağ başına çıkıp tek başına yaşamak istiyor.
Bin nasihat hiçbirimize fayda etmediği için birkaç musibet arada bizi tokatlayıp durur. Herkestepki gösterdiği üzüldüğüyle kalır. Film böyle devam eder...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Makalepaneli adlı üyeden alıntı
Okul yönetimi de açığa alındı. Olaydan haberi olmayan iki öğretmen var ve belki de meslekten men edilecekler. Bu olayın mağdurları görünenden çok daha fazla. Cansel 18'i doldurmuş. Hoca belki de hiç ceza almadan olayı atlatabilecek. Arkadaşlarının hali bile insanların ne kadar canının yandığını gösteriyor.
memleketimde böyle bir olayın yaşanması gerçekten çok üzdü beni. Hemde bir meslektaşımın kızının başına gelmesi.
Sonucu itibariyle ağırlaşıtırılmış bir suç var hiç ceza almadan kurtulmasının imkanı yok
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İş pembe taksilerle metrobüslerle bitmiyor. Bireylerin kadın erkek ilişkileri konusunda bilgilendirilmeleri, eğitilmeleri ve cinsel yönelimlerinin netleştirilmesi gerekiyor. Ciddi bir arada kalmışlık var. Hem kadınlarda hem erkeklerde. Bireylerin de artık duruşlarını netleştirmesi lazım. Bu olayın da aydınlatılması lazım.