-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Nasıl spor salonuymus o ilk önce değerlerine baktırman lazım ona göre spor yapman lazım balıklama her hareket çalısılır mı. Ayrıca spor sonrası besin çok önemlidir eğer uygun besinleri almaz ise sağlık sorunların ortaya cıkmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
underworld hoca biraz açılman lazım dedi sonra ölçülerini alcaz sana ne yapcağnı falan söylüyceğim dedide onu ne zaman yapcaz daha demedi ama programı hazırladı yani rastgele bi ona bi buna binmiyorum düzenli çalışmalar
narinhosting yani hocam kilolarda öyle durduk yere verilmiyo sıkıntı çıkarıyo bu yaşta kalbim rahat rahat çalışsın fitnessı bıraksamda sporu bırakmam en azından hayatımı ona göre yaşamaya başlarım hele bi güzelliğini görelim hayırlısı
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
online sales maneger
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
iyice ısınmadan çalışmaya kesinlikle başlama. yürüyüş bandında en az 15 dk yürü ardındab bisiklette en az 20 dak zaman geçir iyice ısın yani.
1/ gaza gelim direk ağır çalışma hocayı dinle (5 kilo ile başlatmışsa 5 kilo ile devam et)
2/iyice ısınmadan çalışmaya kesinlikle çaşlama
3/kesinlikle doğru nesef alıp vermeyi öğren
4/protein ıvır zıvır a bulaşma
yapmak istediğin kilo vermekse spor salonuna hiç bulaşma.
spor salınunda kilo verirsin fakat bıraktığında %30 fazlasıyla geri alırsın.
Bol bol su içiyorum demişsin günde en az 1,5 litre su iç ve 2 km yürü ben bu şekilde inanılmaz kilo verdim.spor salonuna gitmeden. daha önceleride gitmiştim bahsettiğim gibi bıraktığında verdiğinin fazlasını alıyorsun. Bol bol su bol bol yürüyüş en iyisi. Yada spor salonundan ziyade yüzmeyede gidebilirsin.
KATLAV
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Editör / Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Omer hocam geçmiş olsun sende her amatör gibi buna bende dahil ilk günler ham vücuda hayvan gibi yükledikten sonra vücutta diğer günler lif ve kaslar ağırır . Senin bu hocanın kafasında var herhalde sana neden söylememiş anlamadım . Mâalum normal bir insan günde kilosu başına 1 gram protein almalıdır .yani 10 kiloysan 10 gr protein alacaksın . Bunu yani sıra spora gitmeden 2 saat önce yemek yemen gerek çünkü mideye yemek gittiğinde onu yakmak için mideye kan yollar sen spot yaptığında kaslarinada kan gitmesi gerek hem mide hem kas olmaz vücut zorlanır. Spor yaptıktan sonra hafif bir aclik protein karbonhidrat eksiği olur herkes için geçerlidir bu kural 1 saat içinde de o gereksinimi karşılamak gerekir . Et , yumurta , baklagiller tarzı beslenmen gerek ve unutma protein enerji vermez hücreye yeniler sen protein ile daha iyi bit kasa sahip olursun benden bu kadar
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bırakınca salar durumu tam olarak doğru değil gibi geliyor. Yada fazla abartılıyor. Bende 1,5 sene ara verdim, hacim olarak kaybettim üzerine biraz yağ birikti tek olay buydu. Şeker ve yağlı besinlerden uzak durmanı mümkünse şekeri "0" a indirmeni öneririm.