-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese ikişer üçer yorum yaptım. halil alptekin açılmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Emre ve agumrah nickli kullanıcılar arasındaki tartışmaya şahit olmuşsunuzdur. Grubun düzenini bozan bu iki üyeye aşağıdaki cezaları uygun gördüm:
Emre: Gruba katıldıktan sonra katılım şartlarından birini ihlal ettiğiniz için 1 ay gruptan çıkarılma cezası almıştınız. Grup üyesine karşı hakaretleriniz ve grup düzenini bozduğunuz için bu ceza 3 aya yükseltilmiştir.
agumrah: Emre'nin bir kaç mesaj önce verdiği ekran görüntüsündeki yorumun size ait olmadığına dair bana bir mesaj atmıştınız. Ben de inanmış ve cevap vermiştim. Lakin, bahsettiğim ekran görüntüsündeki yorumda "Twitter'dan niye cevap vermiyosun" kısmı dikkatimi çekince sizin Twitter hesabınızdan eyildirmaz.com'un sahibine atılan küfürlü mentionları gördüm ve bu durum eyildirmaz.com'daki küfürlü yorumun size ait olduğunu neredeyse kanıtlar nitelikte. Grup düzenini bozmak, grup üyesini tehdit etmek, grup üyesine hakaret etmek ve yöneticiyi kandırmaya çalışmak sebeplerinden dolayı gruptan süresiz olarak çıkarıldınız ve karalisteye eklendiniz.
Grubun düzenini bozmaya kimsenin hakkı yok. İnsan gibi iletişim kurmayı, dayanışma içinde olmayı beceremiyorsanız bu grupta var olmanız için bir sebep yok.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Can bana ceza kesmenin bir anlamı yok. Şu saatten sonra zaten 1 saat süreli uzaklaştırmamda olsa ben artık gelmem. Ben ne anamı, ne bacımı yolda buldum kardeş. O mesajda buraya kasıtlı olarak koydum çünki onun o kişi olduğunu biliyorum. Sen bana 3 ay vermen yada 3 yıl hepsini es geç sınırsız uzaklaştırmada versen artık umrumda değil. Çünki burada namus meselesi ve ciddiyete binecek kelimeler dönmeye başladı. Onun arkası geniş olabilir sorun yok. Yok Turgutlu yok bilmem ne Twitter falan diyor deli kanlı olsun biraz ana bacı küfür etmesin.
Beni emek hırsızlığıyla sıçladı. Önce 1 tane makale yazmayı öğren dedi 300 tane makale çıkartınca kendime ait zoruna gitti sorun değil. Ama ben bu siteye ne anama ne bacıma küfür ettirmeye geldim. Ayıptır bu ne ya.
Abi, kardeş, yada kız kardeş farketmiyor. Kardeş olmak için aynı anne karnından mı doğmamız gerek? Bu mu yani sizin ilişki potansiyeliniz?
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
@emre etkinliğe katılıp katılmamak sana kalmış..
@bütünüyelere bir daha böyle bir tartışmayı bize bildirmek için ortalığın karışmasını ve bu kadar büyümesini beklemeyin..
@agumrah forumdan süresiz uzaklaştırıldı..
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gençler neyin savaşını veriyorsunuz? Buraya paragraf paragraf yazacağınıza girin bloglarınıza birkaç bi şey karalayın. Stres atar unutursunuz tartışmayı, tartışmaya boş vaktiniz de olmaz hem.
3 kişi bu mesajı beğendi.