lostyazilim

UEFA Galatasaray'ı Avrupa Kupaları'ndan men etti!

27 Mesajlar 2.425 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)

Son Dakika: UEFA, Galatasaray'a Avrupa'dan 1 yıl men cezası verdi. Galatasaray bu yıl ligi ilk 5'de bitiremezse veya Türkiye Kupası'nı kazanamazsa, cezasını sonraki yıl çekecek.

"Sizin kara bulut dediğiniz benim için hafif bir men cezası..."

wmaraci
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Alınmaca gücenmece yok :) Birisi yapacaktı.

Sungmert BerkayYerbasan

kişi bu mesajı beğendi.

arslanturk0687 arslanturk0687 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Var.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 1 / 198
  • Ticaret 2, (%100)
Galatasaray'a ne oldu onu anlamadım. Neden bu duruma geldi. Bana baştan anlatacak var mı?

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Fenerbahçeyi şikayet edenler, şike şike diyerek dalga geçenler bugün tertemiz ve mahkemeden temiz çıkmış bir Fenerbahçe görüyorlar. Ve Fenerbahçe bu komplolara rağmen her zaman şampiyonluğa oynadı.

Galatasaray kulübü ise en ufak bir çatlakta dağılabilecek ruhsuz bir kulüptür. Güçsüzsen elinde sonunda ezilirsin. Ezildilerde.

Şahsi düşüncelerimdir alınmaca gücenmece yok :)
3525 ilkayy

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
wmaraci

arslanturk0687 arslanturk0687 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Var.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 1 / 198
  • Ticaret 2, (%100)
emre7 fenerin şike yaptığını dünya biliyor. Neden kendinizi kandırıyorsunuz ki? Fenerliler dahi biliyor. Türkiye dışında takım tutmuyorum; ama ne fenermiş ya. Zaten futbol ilgimi çekmez. Bu kadar holigan konuşman çok yanlış. Çatlak, ezik, ruhsuz, güçsüz nedir arkadaş? Sen nerede yetiştin de bu lafları kullanıyorsun? Nasıl bir düşünce yapın var? Yazık ya. Bir kulüp yönetmek de hiç kolay değil. Yuh ya. Senin gibiler yüzünden insan futboldan soğuyor. Çol çocuk gibi konuşmuşsun. Ayıp ya. Şimdi buradaki galatasaraylılara da çaktırmadan laf sokmuşsun. Sonuna da alınmaca yok demişsin. Yuh ya. Ayıp ayıp. Kusura bakma; ama resmen holiganlık sevinç salyanı akıtmışsın. Gs, Fb, Ts, Bjk. Hepsi takım. "Neden Gs'ye böyle oldu, o da türk takımı. Kötü olmuş, İnş. düzelir" diyeceğine, dediğine bak. Bu da benim senin açından şahsi düşüncem. İster alın ister alınma. Uefa gs yi men ettiyse bırak fb bjk şampiyon olsun. Sonuçta hepsi türk takımı. Sen kendi ülkenin takımına hakaret ediyorsan yabancılar ne demez ki.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

arslanturk0687 adlı üyeden alıntı

emre7 fenerin şike yaptığını dünya biliyor. Neden kendinizi kandırıyorsunuz ki? Fenerliler dahi biliyor. Türkiye dışında takım tutmuyorum; ama ne fenermiş ya. Zaten futbol ilgimi çekmez. Bu kadar holigan konuşman çok yanlış. Çatlak, ezik, ruhsuz, güçsüz nedir arkadaş? Sen nerede yetiştin de bu lafları kullanıyorsun? Nasıl bir düşünce yapın var? Yazık ya. Bir kulüp yönetmek de hiç kolay değil. Yuh ya. Senin gibiler yüzünden insan futboldan soğuyor. Çol çocuk gibi konuşmuşsun. Ayıp ya. Şimdi buradaki galatasaraylılara da çaktırmadan laf sokmuşsun. Sonuna da alınmaca yok demişsin. Yuh ya. Ayıp ayıp. Kusura bakma; ama resmen holiganlık sevinç salyanı akıtmışsın. Gs, Fb, Ts, Bjk. Hepsi takım. "Neden Gs'ye böyle oldu, o da türk takımı. Kötü olmuş, İnş. düzelir" diyeceğine, dediğine bak. Bu da benim senin açından şahsi düşüncem. ister alın ister alınma.

Dünya nasıl biliyormuş, davadan aklandık ve suçsuz yere cezalar çektiğimiz ortaya çıktı hala hangi yüzle bunu söyleyebiliyorunuz.

Galatasaray'a inşallah düzelir derdim ama tarih bize neyi yapıp yapmayacağımızı gösteriyor.

Bu kadar kızacak bir şey yok :) Bizim zamanında çektiklerimizi bir Allah biliyor bir de biz. Ama hiç bir zaman düşmedik Allah'a şükür :) Dost bildiklerimizde vurdu ama yine düşmedik.
Sungmert

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Dünya nasıl biliyormuş, davadan aklandık ve suçsuz yere cezalar çektiğimiz ortaya çıktı hala hangi yüzle bunu söyleyebiliyorunuz.

Galatasaray'a inşallah düzelir derdim ama tarih bize neyi yapıp yapmayacağımızı gösteriyor.

Bu kadar kızacak bir şey yok :) Bizim zamanında çektiklerimizi bir Allah biliyor bir de biz. Ama hiç bir zaman düşmedik Allah'a şükür :) Dost bildiklerimizde vurdu ama yine düşmedik.

Ondan TFF başkanı değişti dimi? Ondan 40-50 arası yasa değişti dimi? Siz kendinizi kandırın :D
WampiR EmreGuven

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

EThumb adlı üyeden alıntı

Ondan TFF başkanı değişti dimi? Ondan 40-50 arası yasa değişti dimi? Siz kendinizi kandırın :D

Fenerbahçenin avrupa ceza almasının en büyük nedeni TFF. TFF karar olmadan sonuç olmadan UEFA'ya ceza almamız gerektiğini söyledi. Bizim belgemiz elimizde temiziz. :)Bizi deviremediler deviremediniz :)
Sungmert

kişi bu mesajı beğendi.

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Beklenen birşeydi zaten. Hayırlısı olsun.

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Fenerbahçenin avrupa ceza almasının en büyük nedeni TFF. TFF karar olmadan sonuç olmadan UEFA'ya ceza almamız gerektiğini söyledi. Bizim belgemiz elimizde temiziz. :)Bizi deviremediler deviremediniz :)

Benim söylediğimle senin söylediğinin hiç bir alakası yok.Ben diyorum şike olayı çıktıktan sonra bir sürü değişilik oldu sen tff ceza almamızı sağladı diyorsun. :P

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al