-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Galatasaray'a ne oldu onu anlamadım. Neden bu duruma geldi. Bana baştan anlatacak var mı?
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Fenerbahçeyi şikayet edenler, şike şike diyerek dalga geçenler bugün tertemiz ve mahkemeden temiz çıkmış bir Fenerbahçe görüyorlar. Ve Fenerbahçe bu komplolara rağmen her zaman şampiyonluğa oynadı.
Galatasaray kulübü ise en ufak bir çatlakta dağılabilecek ruhsuz bir kulüptür. Güçsüzsen elinde sonunda ezilirsin. Ezildilerde.
Şahsi düşüncelerimdir alınmaca gücenmece yok :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
arslanturk0687 adlı üyeden alıntı
emre7 fenerin şike yaptığını dünya biliyor. Neden kendinizi kandırıyorsunuz ki? Fenerliler dahi biliyor. Türkiye dışında takım tutmuyorum; ama ne fenermiş ya. Zaten futbol ilgimi çekmez. Bu kadar holigan konuşman çok yanlış. Çatlak, ezik, ruhsuz, güçsüz nedir arkadaş? Sen nerede yetiştin de bu lafları kullanıyorsun? Nasıl bir düşünce yapın var? Yazık ya. Bir kulüp yönetmek de hiç kolay değil. Yuh ya. Senin gibiler yüzünden insan futboldan soğuyor. Çol çocuk gibi konuşmuşsun. Ayıp ya. Şimdi buradaki galatasaraylılara da çaktırmadan laf sokmuşsun. Sonuna da alınmaca yok demişsin. Yuh ya. Ayıp ayıp. Kusura bakma; ama resmen holiganlık sevinç salyanı akıtmışsın. Gs, Fb, Ts, Bjk. Hepsi takım. "Neden Gs'ye böyle oldu, o da türk takımı. Kötü olmuş, İnş. düzelir" diyeceğine, dediğine bak. Bu da benim senin açından şahsi düşüncem. ister alın ister alınma.
Dünya nasıl biliyormuş, davadan aklandık ve suçsuz yere cezalar çektiğimiz ortaya çıktı hala hangi yüzle bunu söyleyebiliyorunuz.
Galatasaray'a inşallah düzelir derdim ama tarih bize neyi yapıp yapmayacağımızı gösteriyor.
Bu kadar kızacak bir şey yok :) Bizim zamanında çektiklerimizi bir Allah biliyor bir de biz. Ama hiç bir zaman düşmedik Allah'a şükür :) Dost bildiklerimizde vurdu ama yine düşmedik.
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Fenerbahçenin avrupa ceza almasının en büyük nedeni TFF. TFF karar olmadan sonuç olmadan UEFA'ya ceza almamız gerektiğini söyledi. Bizim belgemiz elimizde temiziz. :)Bizi deviremediler deviremediniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Beklenen birşeydi zaten. Hayırlısı olsun.