Böyle bir düşünce aklımızda var ancak bu sistemin de açıkları çok. Sonuçta yapılan e-ticaret. Satılan şey elle tutulan bir şey değil. Bu havuz sisteminde **************lık yine olur. Hatta bu sefer sorumluluğu biz almak zorunda kalırız ve wmaracı bundan zarar görür.
Ancak bununla ilgili aklımızda bir düşünce var. Tabi bütün ticaretlerde değil, alan adı, script, tema vb satışlarda.
Komisyon sistemine ise pek sıcak bakmıyoruz. Türk webmasterlar işlerini güvenli bir şekilde halletsinler o bize yeter.
Ancak bununla ilgili aklımızda bir düşünce var. Tabi bütün ticaretlerde değil, alan adı, script, tema vb satışlarda.
Komisyon sistemine ise pek sıcak bakmıyoruz. Türk webmasterlar işlerini güvenli bir şekilde halletsinler o bize yeter.
Açıklar çok haklısınız ama bu işi oturtmuş olan Alışveriş sitelerinden ilham alınabilir.. Bence Wmaracının sebepsiz yere sorumluluk almıyacağı Kullanım ve Satış sözleşmesi Kullanılarak giderilebilir diye düşünüyorum..
Böyle bir sistem gelmesi üyeler arasındaki alışverişe aracı olmanız daha çok ziyaretçi çekecek ve forumda son günlerde artan xxx den şikayetçiyim başlıklarının önüne geçeceğini düşünüyorum..
Yinede hayırlısıı ... :) diyerek sözümü bitiriyorum