-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müteahhit
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar wordpress tabanlı islami bir site açmayı düşünüyorum. Ancak herhangi bir kâr amacı gütmüyorum. Sadece ortaya faydalı bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Yani site tutsa bile reklam eklenmeyecek.
Sizde böyle bir sitenin güzel bir hite ulaşma durumu ne olur? Çok güçlü islami içerikli siteler var ancak bir çoğu çöp siteler.
Ben net ve kısa bilgilerin yer aldığı makaleler yazmayı düşünüyorum. Ayrıca Arapça, Türkçe ve Sesli Kur'an-ı Kerim sayfaları, bilgilendirici youtube videoları vs oluşturmayı düşünüyorum.
Yorumlarınız ne olur?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Selamun Aleykum senin düşürdükleri nin aynısını yapmak istediklerinizi aynen harfiyen yaklaşık bir kaç haftadır yapıyorum. Maddi bir gelir beklemiyorsaniz Bence açın ilerde güzel yerlere gelebilir
http://www.cepradyom.com/
TekilCPM
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu hizmet her türlü desteklenir hocam. Sorularla islamiyet lider gidiyor şuan heralde
Amasizin amacınız hizmet ise yorum almaya ihtiyacınız yok başlayın! Ancak bu tür konular dikkat gerektiriyor. İnce eleyip sık dokuman gerek MAZALLAH yanlış bilgi verdiğin zaman vebali zor. Bu arada saldırıda yiyebilirsin islam düşmanı çok :(
Nese hocam sen açta biz (ben) destekleriz :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Düşünce olarak aynen sizin gibi düşünüyorum
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dini site açacaksanız Kuranı Kerim ağırlıklı bir site açmanızı tavsiye ediyorum ,insanlar artık Kuran'a yönelsinler sizde vesile olun inşaAllah
4 kişi bu mesajı beğendi.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Bir kere reklam eklenmeyecek işini pas gecelim 3 ay eklemez 5. ay 6.Ayda Reklam teklifi geldiğinde eklerseniz şahsen örnek verim ayneen.com açıldı reklamsız diye daha bugün reklam gördüm fakat sayfayı yenileyince gitti yavaş yavaş geliyor yani :D Kısaca Siteniz Tutsun Reklam Almadan O Site Ayakta Tutamazsınız reklam dahi olmasa illaki Sitemize Katkıda bulunun paypal iconlarını görürüz dini site çünkü hayırsever çoktur öyle değilmi :D