lostyazilim

Türkiye'nin Sistem Gereksinimleri Arşivi

12 Mesajlar 1.626 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
Herkese merhabalar,

Bir süredir site tanıtım bölümünde sitesini tanıtan arkadaşların konularını inceliyor, yorum yapıyor ve fikir veriyorum, ancak şu ana kadar kendi projelerim için bir konu oluşturup, fikir alışverişi yapmamıştım. Bu konuda sizinle paylaşmak istediğim projelerimden birisi olan SistemGereksinimleri.NET'e yer vereceğim.

Sistem gereksinimleri projemde şimdilik 242 bilgisayar oyunu, program ve işletim sistemine ait onaylanmış sistem gereksinimi bulunmakta. Belli bir liste şeklinde yeni oyun, program ve işletim sistemi çıktıkça sitemde yayınlamaya devam ediyorum. Ayrıca Sorular bölümünde ziyaretçilerin sorularını yanıtlıyorum.

Proje hakkında düşüncelerinizi, site hakkında düşüncelerinizi ve daha fazlasını benimle paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,
Murat DİNÇ

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
reklam

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
Güzel görünüyor tasarım gayet düzenli. Umarım istediğiniz yerlere gelir, başarılar olsun.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Mertcan adlı üyeden alıntı

Güzel görünüyor tasarım gayet düzenli. Umarım istediğiniz yerlere gelir, başarılar olsun.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Karargah Karargah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazı ustası
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Birçok konuda hocamdan yardım aldık, başarılarınızın devamını diliyorum hocam ...

wmaraci
wmaraci

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Bununla ilgili bir çok site varken yeni açılmış bir sitenin böyle bir uyarı vermesi tuhaf geldi.

"Merhaba değerli sistemgereksinimleri.net okuru.
Size daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen kullanmakda olduğunuz reklam engelleyicisini pasif duruma getirin.
Daha sonra içeriğe ulaşmak için sayfayı yenile butonuna tıklayın.
Eğer adBlock, ABP ve benzeri reklam engelleyicileri kullanırsanız biz burada olamayız.
İlginize teşekkürler."

Sizin burada olmamanız insanların umrunda olmayabilir. İnsanlar iyi hizmeti görünce zaten reklam engelleyicileri kendiliğinden kapatacaktır. :)

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Karargah adlı üyeden alıntı

Birçok konuda hocamdan yardım aldık, başarılarınızın devamını diliyorum hocam ...

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

Bununla ilgili bir çok site varken yeni açılmış bir sitenin böyle bir uyarı vermesi tuhaf geldi.

"Merhaba değerli sistemgereksinimleri.net okuru.
Size daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen kullanmakda olduğunuz reklam engelleyicisini pasif duruma getirin.
Daha sonra içeriğe ulaşmak için sayfayı yenile butonuna tıklayın.
Eğer adBlock, ABP ve benzeri reklam engelleyicileri kullanırsanız biz burada olamayız.
İlginize teşekkürler."

Sizin burada olmamanız insanların umrunda olmayabilir. İnsanlar iyi hizmeti görünce zaten reklam engelleyicileri kendiliğinden kapatacaktır. :)

Sistem gereksinimleri için açılmış tek özel size biziz hocam, insanların sorularını yanıtlıyor, bilgisayarlarında hangi oyunları oynayıp oynayamayacaklarını, her sorana zaman ayırıp yazıyoruz. Ancak ne yazık ki bu işin karşılığında çoğu ziyaretçi tek geçim kaynağımız olan reklamları engellemeyi tercih ediyorlar. O uyarını eklediğim gün ile 1 hafta sonraki aynı günü karşılaştırdığımda reklam gelirinin %40 arttığını tespit ettim. Hiç kimse hiç kimseye babasının hayrına yardım etmez, istediğim sadece o reklamları görüyor olmaları. Buna saygısı olmayanlarında siteye girmesine hiç gerek yok açıkçası :)

"Eğer adBlock, ABP ve benzeri reklam engelleyicileri kullanırsanız biz burada olamayız." yeterince açık bir açıklama aslında, herkes reklamları engellerse biz cebimizden bir çok masraf yapıp, saatlerce uğraşırsak bu iş yürür mü?

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
SkyGhostAir Bu konu çözüme kavuşturulabilecek bir konu değil. Hangi açıdan baktığınıza göre konu değişiyor. Tabiiki emek veren karşılığını almalı lakin öte yandan da bir zorlama ilk etapta hoş olmuyor. :)

Not: "Bu devirde kimse kimseye babasının hayrına yardım etmez." sözünüze kesinlikle katılmıyorum ve genelleme yapmanızı yanlış buluyorum. Ayrıca bu düşüncenizden dolayı da bir daha sitenize gireceğimi sanmıyorum. :)

Kolay gelsin. Bol kazançlar dilerim.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

SkyGhostAir Bu konu çözüme kavuşturulabilecek bir konu değil. Hangi açıdan baktığınıza göre konu değişiyor. Tabiiki emek veren karşılığını almalı lakin öte yandan da bir zorlama ilk etapta hoş olmuyor. :)

Not: "Bu devirde kimse kimseye babasının hayrına yardım etmez." sözünüze kesinlikle katılmıyorum ve genelleme yapmanızı yanlış buluyorum. Ayrıca bu düşüncenizden dolayı da bir daha sitenize gireceğimi sanmıyorum. :)

Kolay gelsin. Bol kazançlar dilerim.

Söylemek istediğim tam olarak bu değildi hocam. Empati yapıp düşünün bir, bir site açıyorum, aylarca reklamsız yayın yapıyorum, sonra maddi sıkıntılar yaşıyorum ve reklam ekliyorum, onca emek yüzlerce yazı ve seo çalışmaları için ödemeler, sosyal medya reklamları..vs lisanslı yazılım, lisanslı intro ve bir çok şey için ödeme yapıyorum, soru-cevap bölümü açıp donanım bilgim doğrultusunda bilgi sahibi olmayan insanlara yardım ediyorum. Bunun karşılığında istediğim 4 adet reklamı görmeniz. Ancak bunca şeye rağmen istenilen ise hiç reklamsız ve karşılıksız bir hizmet. laftan kastım budur. Bana bir tane hiç kazanç elde etmeyen proje gösterin. Mutlaka bir çıkar vardır. yoksa hiç kimse günlerini, haftalarını, aylarını hatta yıllarını bir konuya harcayip hiç bir şey elde etmemek istemez.

Ayrıca zaten reklamları engelleyip emeğimizi görmezden gelecek iseniz girmeyin hocam :)

İyi günler dilerim.
BCanKARA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
:) Tabiiki bahsettiğim emeklerin karşılığını bulmaması ile ilgili şeyler değil. Site sizin olduğu için istediğiniz gibi kullanmak hakkınızdır. Bu konuda da bir şey demiyorum. Sadece düşüncemi belirtiyorum. Bu reklam engelleyicilerden en çok google zarar görmesine rağmen galiba tarayıcısında bu gibi eklentileri engellemeyerek insanları özgür seçimlerini yapmaları yönünde etkilemek istemiyor.

Sonuç olarak tüm söylemek istediklerimin özeti bu şekilde uzun vadede belki daha çok şey kaybedebilirsiniz. İnsanlar bundan rahatsız olabilir. Belki bir uyarı çok daha şık ve güzel olacaktır. Yoksa oradan "bu site için adblock duraklat" demek zor değil. Şahsen ben beğendiğim ve faydalandığım sitelerde zaten bu işlemi yapmaktayım. :)

Örn; http://www.egonomik.com/ sitesinde çıkan gibi bir uyarı sizi daha güvenilir ve tercih edilebilir yapabilir. Yani insanlar "bizim gibi" profesyonel düşünmeyebilir ve sizi paragöz olarak nitelendirebilir. Daha alt seviye kullanıcılar ise sizin zararlı reklamlar yayınladığınızı bile düşünebilirler.

Hayırlı işler dilerim.

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
Bu newspaper teması da her yere yakışır mı arkadaş :D adamlar yapmış valla. Bu arada Allah utandırmasın hocam, başarılar beğendim ben.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al