lostyazilim

Birşeyi aşırı takmak ve duygusuz olmayı istemek.

18 Mesajlar 2.139 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Regex Regex SEO & Law Consultant Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 256 / 527
  • Ticaret 106, (%100)
Akışına bırakmak gerekiyor bazen, ama söylemesi de kolay.

Çıkmazlara girdiğim her zaman, yaşayacağımız hayatın bile 70-80 yıl olduğunu düşünürüm. Düşünecek daha önemli şeylerimin olduğuna dem vurup, takıntımdan kurtulmaya çalışırım. Benim kendimce geliştirdiğim terapi yolu bu. Tavsiye ederim...
Rastena Kotil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SuatGulten SuatGulten WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Teknik Servis/Web Yazılım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 240 / 233
  • Ticaret 29, (%97)
1- Kotil ( artık herkes gotil olduğunuda bilsin kardeşim :D ) ulan harbiden güldüm. Sana hep dediğim şey takma gül geç. Ağlanılacak birşey mi var nap et gül geç. Bir süre böyle yap alışırsın.
2- Orda lafın biride bana yansıyor gibi geldi uzun zamandır konuşmuyoruz bizde. Sürekli aktif olamıyorum Paşam.
3- Aga sanaldan bir süre uzak dur. Hiç kimse değişemez diye bir şey yok. Her insan değişir.
4- Ne bileyim ulan gir youtubeye vine izle kezo ve öküz var mesela izle.
5- Salla oğlum.
6- Hadi kolay gelsin.
7- sırf böyle yazın dediğin için böyle yazdım.
8- Ne Demiş Şair ?
9- Boşver.

( Not : Biraz gül, Saçmala, İyi Geldiğini Fark Edeceksin. )
( Not 2 : Parantez içi okunmaz öğretmediler mi ? :S )

İyi Forumlar.

İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)

Ayal61 adlı üyeden alıntı

hocam aynı sıkıntılar bende de mevcut ama çözümü yok maalesef yapı meselesi tamamen bazen değişmeyi çok istesem de kendimi şartlasamda bir müddet sonra bakıyorum yine aynı ben.

+1 aynı bende öyle şekildeyim insanlarida kirabiliyorum uzaklasiyorum mesala cafedeyiz bir anda kalkıyorum gidiyorum ayıp oluyor herkese çok değişik ya

www.osmanlidavetiyeci.com

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
1- Böyle bir şeyi atlatmak için taktik alamazsınız anca kendiniz zamanla düzelebilirsiniz hocam:) Yani büyük şeyler yaşamanız veya tecrübeleriniz çoğaldıkça normalleşeceksiniz hocam.
2-Kimseyi sevmeyin ama değer verin ve asla biri için hemen iyi bunu seveyim/kötü bunu sevmeyeyim demeyin. Ayrıca eğer hayata bakış açınız realim tarzındaysa(gerçekçi), çevrenizde çok kişi kalmaz ama kalanlar gidenleri aratmaz.

wmaraci
wmaraci

4u24 4u24 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 610
  • Beğeniler 376 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
valla kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürer o sorun bende de var

NETEOR NETEOR neteor.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 1103
  • Beğeniler 630 / 380
  • Ticaret 14, (%100)
1- hocam kesinlikle vurdum duymaz, gamsız olmayın. emin olun insanlar böyle gözüküyor dışardan, hiçbir şey umurlarında değilmişçesine, ama öyle değil işte. en azından dışa vurmuyorlar yada siz görmüyorsunuz bunu. hani "lan adama bak hiçbir şeyi kafasına takmıyo ohh ne misss" şeklinde düşünmeyin. bu sefer diğer insanlar size uzak duracak. bunla dertleşilmez, bu herşeyi boşveriyo diye..

2- birisiyle konuşmaya başlayınca, dünyanızın merkezine koyduğunuzu sakın düşünmesin, buna izin vermeyin. insanlar için değişmeyin ayrıca. sizi olduğunuz gibi sevsinler, sevmiyolarsa kapı orda. :) başta her zamanki gibi takılın-konuşun. çünkü hiçbir şey belli değil hala, ilişkinin durumu birkaç aydan sonra belli oluyo genelde. o birkaç ay geçtikten sonra bağlılığınızı gösterin, tabi bu süre zarfında bi bağlılık oluştuysa. oluşmadıysa zorlamanın bi alemi yok. kızlar nasıl elektrik almadığını söyleyip size yol veriyosa, sizde aynı şekilde yol verin karşınızdaki kıza. kız deyip hafife almayın, yok bunun duyguları narin, yok çok iyi bi insan bu falan filan. bunlara kanmayın!! kızlar cıss. :D ben şu anda böyle yapıyorum, kimseye ne mesaj atarım nede arar sorarım. en yakın arkadaşlarıma karşı bile böyleyim. arkadaşsız mı kalayım? tmm, bana farketmez. :) benimkisi mantık dostluğu oluyo heralde. boş çeneye lüzum yok. kısaca kimseye aşırı derecede değer yüklemeyin, hatta hiç yüklemeyin. ilk cevabımla bu cevabım çelişebilir ama duruma göre davranın yani. :)

arkadaşlıklarımda temel aldığım konu;

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
O sorun mu, bende aşırı deli psikopatı var. Kimse anlamaz tabi, sıradan davranırım. Fakat ihânet eden biri olursa çok fena kin tutar ve asla unutmam.
Kotil

kişi bu mesajı beğendi.

Kotil Kotil Son oynayışlar.. Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Ögrenci / Yazar / Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2157
  • Beğeniler 1092 / 743
  • Ticaret 90, (%99)

SuatGülten adlı üyeden alıntı

1- Kotil ( artık herkes gotil olduğunuda bilsin kardeşim :D ) ulan harbiden güldüm. Sana hep dediğim şey takma gül geç. Ağlanılacak birşey mi var nap et gül geç. Bir süre böyle yap alışırsın.
2- Orda lafın biride bana yansıyor gibi geldi uzun zamandır konuşmuyoruz bizde. Sürekli aktif olamıyorum Paşam.
3- Aga sanaldan bir süre uzak dur. Hiç kimse değişemez diye bir şey yok. Her insan değişir.
4- Ne bileyim ulan gir youtubeye vine izle kezo ve öküz var mesela izle.
5- Salla oğlum.
6- Hadi kolay gelsin.
7- sırf böyle yazın dediğin için böyle yazdım.
8- Ne Demiş Şair ?
9- Boşver.

( Not : Biraz gül, Saçmala, İyi Geldiğini Fark Edeceksin. )
( Not 2 : Parantez içi okunmaz öğretmediler mi ? :S )

İyi Forumlar.

Suatım, o laf TürkBeyi ve sana özel :D . Gül geç kardeşimde, ulan gül gülde nereye kadar o gülüşü haketsek artık? Aga sanaldan uzak durmak zor ya ben normalde burda bile olmazdım çocuklugum itti beni buraya biliyorsun. Şair güzel demişte ah be şair bir süre sonra koymaya başlıyor. Ulan yeri geliyor deli diyen var eden var EYVAALLAH takmıyorum kardeşim. Ama değer verdiğim, sevdiğim biri gidince sanki bacağıma sıkmışlar gibi oluyor. Çok canımı yakıyor. Ulan bundan 3 gün önce ağladım nedenini bilmiyorum ama ağladım kardeşim herkesin bir bir gitmesi artık canımı sıkmaya başladı.

Ek Olarak:

D3M1R adlı üyeden alıntı

1- hocam kesinlikle vurdum duymaz, gamsız olmayın. emin olun insanlar böyle gözüküyor dışardan, hiçbir şey umurlarında değilmişçesine, ama öyle değil işte. en azından dışa vurmuyorlar yada siz görmüyorsunuz bunu. hani "lan adama bak hiçbir şeyi kafasına takmıyo ohh ne misss" şeklinde düşünmeyin. bu sefer diğer insanlar size uzak duracak. bunla dertleşilmez, bu herşeyi boşveriyo diye..

2- birisiyle konuşmaya başlayınca, dünyanızın merkezine koyduğunuzu sakın düşünmesin, buna izin vermeyin. insanlar için değişmeyin ayrıca. sizi olduğunuz gibi sevsinler, sevmiyolarsa kapı orda. :) başta her zamanki gibi takılın-konuşun. çünkü hiçbir şey belli değil hala, ilişkinin durumu birkaç aydan sonra belli oluyo genelde. o birkaç ay geçtikten sonra bağlılığınızı gösterin, tabi bu süre zarfında bi bağlılık oluştuysa. oluşmadıysa zorlamanın bi alemi yok. kızlar nasıl elektrik almadığını söyleyip size yol veriyosa, sizde aynı şekilde yol verin karşınızdaki kıza. kız deyip hafife almayın, yok bunun duyguları narin, yok çok iyi bi insan bu falan filan. bunlara kanmayın!! kızlar cıss. :D ben şu anda böyle yapıyorum, kimseye ne mesaj atarım nede arar sorarım. en yakın arkadaşlarıma karşı bile böyleyim. arkadaşsız mı kalayım? tmm, bana farketmez. :) benimkisi mantık dostluğu oluyo heralde. boş çeneye lüzum yok. kısaca kimseye aşırı derecede değer yüklemeyin, hatta hiç yüklemeyin. ilk cevabımla bu cevabım çelişebilir ama duruma göre davranın yani. :)

arkadaşlıklarımda temel aldığım konu;

''hocam kesinlikle vurdum duymaz, gamsız olmayın. emin olun insanlar böyle gözüküyor dışardan, hiçbir şey umurlarında değilmişçesine, ama öyle değil işte. en azından dışa vurmuyorlar yada siz görmüyorsunuz bunu. hani "lan adama bak hiçbir şeyi kafasına takmıyo ohh ne misss" şeklinde düşünmeyin. bu sefer diğer insanlar size uzak duracak. bunla dertleşilmez, bu herşeyi boşveriyo diye..'' Öyle bir kaç kişi var çevremde dertleşicek bi onlar var ama ne biliyim adamların umrunda bile olmayabiliyorum.
2- Hocam çocukluktan beri alışıgım yanlız takılmaya ama ne biliyim yani birileri geldimi otomatik değer veriyorum. Sonrada gidince ...
Söz güzelmiş :)
Hocam normalde öyle garip birisi değilimdirde yeri geldimi değişip mal gibi gözükebiliyorum açıkcası bilmiyorum hocam hayat çok garip..
SuatGulten

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al