SuatGülten adlı üyeden alıntı
1-
Kotil ( artık herkes gotil olduğunuda bilsin kardeşim :D ) ulan harbiden güldüm. Sana hep dediğim şey takma gül geç. Ağlanılacak birşey mi var nap et gül geç. Bir süre böyle yap alışırsın.
2- Orda lafın biride bana yansıyor gibi geldi uzun zamandır konuşmuyoruz bizde. Sürekli aktif olamıyorum Paşam.
3- Aga sanaldan bir süre uzak dur. Hiç kimse değişemez diye bir şey yok. Her insan değişir.
4- Ne bileyim ulan gir youtubeye vine izle kezo ve öküz var mesela izle.
5- Salla oğlum.
6- Hadi kolay gelsin.
7- sırf böyle yazın dediğin için böyle yazdım.
8- Ne Demiş Şair ?
9- Boşver.
( Not : Biraz gül, Saçmala, İyi Geldiğini Fark Edeceksin. )
( Not 2 : Parantez içi okunmaz öğretmediler mi ? :S )
İyi Forumlar.
Suatım, o laf
TürkBeyi ve sana özel :D . Gül geç kardeşimde, ulan gül gülde nereye kadar o gülüşü haketsek artık? Aga sanaldan uzak durmak zor ya ben normalde burda bile olmazdım çocuklugum itti beni buraya biliyorsun. Şair güzel demişte ah be şair bir süre sonra koymaya başlıyor. Ulan yeri geliyor deli diyen var eden var EYVAALLAH takmıyorum kardeşim. Ama değer verdiğim, sevdiğim biri gidince sanki bacağıma sıkmışlar gibi oluyor. Çok canımı yakıyor. Ulan bundan 3 gün önce ağladım nedenini bilmiyorum ama ağladım kardeşim herkesin bir bir gitmesi artık canımı sıkmaya başladı.
Ek Olarak:
D3M1R adlı üyeden alıntı
1- hocam kesinlikle vurdum duymaz, gamsız olmayın. emin olun insanlar böyle gözüküyor dışardan, hiçbir şey umurlarında değilmişçesine, ama öyle değil işte. en azından dışa vurmuyorlar yada siz görmüyorsunuz bunu. hani "lan adama bak hiçbir şeyi kafasına takmıyo ohh ne misss" şeklinde düşünmeyin. bu sefer diğer insanlar size uzak duracak. bunla dertleşilmez, bu herşeyi boşveriyo diye..
2- birisiyle konuşmaya başlayınca, dünyanızın merkezine koyduğunuzu sakın düşünmesin, buna izin vermeyin. insanlar için değişmeyin ayrıca. sizi olduğunuz gibi sevsinler, sevmiyolarsa kapı orda. :) başta her zamanki gibi takılın-konuşun. çünkü hiçbir şey belli değil hala, ilişkinin durumu birkaç aydan sonra belli oluyo genelde. o birkaç ay geçtikten sonra bağlılığınızı gösterin, tabi bu süre zarfında bi bağlılık oluştuysa. oluşmadıysa zorlamanın bi alemi yok. kızlar nasıl elektrik almadığını söyleyip size yol veriyosa, sizde aynı şekilde yol verin karşınızdaki kıza. kız deyip hafife almayın, yok bunun duyguları narin, yok çok iyi bi insan bu falan filan. bunlara kanmayın!! kızlar cıss. :D ben şu anda böyle yapıyorum, kimseye ne mesaj atarım nede arar sorarım. en yakın arkadaşlarıma karşı bile böyleyim. arkadaşsız mı kalayım? tmm, bana farketmez. :) benimkisi mantık dostluğu oluyo heralde. boş çeneye lüzum yok. kısaca kimseye aşırı derecede değer yüklemeyin, hatta hiç yüklemeyin. ilk cevabımla bu cevabım çelişebilir ama duruma göre davranın yani. :)
arkadaşlıklarımda temel aldığım konu;
''hocam kesinlikle vurdum duymaz, gamsız olmayın. emin olun insanlar böyle gözüküyor dışardan, hiçbir şey umurlarında değilmişçesine, ama öyle değil işte. en azından dışa vurmuyorlar yada siz görmüyorsunuz bunu. hani "lan adama bak hiçbir şeyi kafasına takmıyo ohh ne misss" şeklinde düşünmeyin. bu sefer diğer insanlar size uzak duracak. bunla dertleşilmez, bu herşeyi boşveriyo diye..'' Öyle bir kaç kişi var çevremde dertleşicek bi onlar var ama ne biliyim adamların umrunda bile olmayabiliyorum.
2- Hocam çocukluktan beri alışıgım yanlız takılmaya ama ne biliyim yani birileri geldimi otomatik değer veriyorum. Sonrada gidince ...
Söz güzelmiş :)
Hocam normalde öyle garip birisi değilimdirde yeri geldimi değişip mal gibi gözükebiliyorum açıkcası bilmiyorum hocam hayat çok garip..