halo9217 adlı üyeden alıntı

çok sıkıştırma çocuğu , en iyisi yazılım mı ? Donanım mı ? ona karar versin kardeşin . okulda olduğu için illa bir proje vs. birşeyler yapmıştır ona göre karar verilebilir. meslek lisesiyse elleme 2 yıl okusun askere gitsin geldikten sonra devam eder .


Hocam benden yana zorlama yok, kendisi bir şeyler yapabilmek adına bana danışıyor. Ben de en doğru mevkiyi işaret edebilmek adına araştırıyorum...

Siz şimdi iki yıllık bir üniv. okuyup askere gidip geldikten sonra icraatlere başlasın mı diyorsunuz? Ben de diyorum ki bir yerden start verebilir hafiften. Mesele iş bulmak değil... İleriye dönük iş bulma, geçim sağlama, kendini geliştirme konusunda nereden başlayacağını kestirmek... Yorumunuz için teşekkür ederim hocam...

Ek Olarak:

genchakan adlı üyeden alıntı

Okulunu bitirsin hocam.kişisel olarak çalışmalar hariç hiçbir işyeri sertifika olmadan iş vermez.Liseyi bitirsin.Üniveriste okumasın deme,açık üniversite olsa da işletmeyi bitirsin.Açıktan okursa daha çok zamanını bilgisayar başında geçirebilir.
Bunlardan sora bait bloglarla işe başlasın.önce gör bir neler yapabiliyor.sonrasına sonra bak!


Merhabalar hocam, ben de bu anlamda kendisine bir site verdim... Dedim makale yaz, ilgili olduğun alanlarda paylaşımlar yap. Hafiften sağı soluyla uğraş sitenin... Ne bileyim maksat genel sistemi öğrensin. Wmaraci gibi bir yere de üye olduktan sonra yavaş yavaş geliştirir kendini siye düşünüyorum... Üniversite okumasın demedim hocam, acaba ne okusa iyi olur dedim... Daha doğrusu bu alanda ilerlemek adına univde okuyabileceği bir alan var mı?