-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhaba arkadaşlar, değerli fikirlerinizi kesinlikle beklediğim bir konuyu sizlerle danışmak istedim;
Lise 3. sınıf yani 11. sınıfta okuyan erkek kardeşim için ileriye dönük bir alan bir yol belirlemek istiyorum. Daha doğrusu kendisi de kararsız ve hangi alanda daha iyi olacağını, daha iyi şartlarla kaşılaşacağını bilemediği için benden fikir istiyor. Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Kardeşim BİLİŞİM bölümü AĞ İŞLETMENLİĞİ alanında bir meslek lisesinde okuyor. Kendisi yeni insanlarla tanışmayı, gezip farklı yerleri görmeyi, çevre yapmayı, birlikte çalışma olgusunu seven biri. İnternetle de haşır neşir doğal olarak. Program, yazılım vs.vs. öğrenmeye çok hevesli.
Lakin bir sorun var ki matematiğim hiç yok diyerek kendini ileri atmakta frenliyor hep.
Şimdi kardeşimi neye yönlendirmeliyim ben? Bu internet, website alanında olması taraftarıyım ben. Tabi eğitimini de almasını isterim. Üniversite açısından hangi bölümü okuması faydasına olur, ya da üniv okumadan direkt nereden başlamalı...
Sizin kardeşiniz bu konumda olsa nasıl yönlendirirsiniz değerli dostlar?
Misal ben Seo Danışmanlığı yolunda ilerlemesini isterim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
mrgun
Seo yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
siber güvenliği araştırabilirsiniz hocam
Tolgac
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Yazılım
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence geleceğin teknoloji mobil uygulamalar.. Bu konuda kendını gelıstırıse ılerıde çok ekmegını yer. Tabı sıber guvenlık de onemını ılerleyen yıllarda arttıracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok sıkıştırma çocuğu , en iyisi yazılım mı ? Donanım mı ? ona karar versin kardeşin . okulda olduğu için illa bir proje vs. birşeyler yapmıştır ona göre karar verilebilir. meslek lisesiyse elleme 2 yıl okusun askere gitsin geldikten sonra devam eder .
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okulunu bitirsin hocam.kişisel olarak çalışmalar hariç hiçbir işyeri sertifika olmadan iş vermez.Liseyi bitirsin.Üniveriste okumasın deme,açık üniversite olsa da işletmeyi bitirsin.Açıktan okursa daha çok zamanını bilgisayar başında geçirebilir.
Bunlardan sora bait bloglarla işe başlasın.önce gör bir neler yapabiliyor.sonrasına sonra bak!
herseyiblogluyorum.blogspot.com