-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Malesef ülkemizde bu işi adam akıllı ögretecek egitimciler yok kardeşim. Fırsatın varsa yurt dışında egitimine devam et. Yoksa eger üniversite'ye gidecegim yok onu ögreneceğim diye boşa heveslenme kendini dışarda geliştir. Üniversite'deki egitmenlerin kendilerine hayırları yok ki sana olsun. Kitap'dan birşey ezberleyip okumakla egitimcilik olmuyor malesef.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her türlü Php işleriniz uygun fiyata yapılır.
newyorsti
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yazılım ve bilgisayar için konuşuyorum hangisine giderseniz gidin sonuç hayal kırıklığı olur.(Türkiye'de ki bi kaç ünv. hariç ( ODTÜ, İTÜ vs.) ) youtube açın izleyin daha fazla şey öğreneceğinize bahse girerim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
newyorsti adlı üyeden alıntı
yazılım ve bilgisayar için konuşuyorum hangisine giderseniz gidin sonuç hayal kırıklığı olur.(Türkiye'de ki bi kaç ünv. hariç ( ODTÜ, İTÜ vs.) ) youtube açın izleyin daha fazla şey öğreneceğinize bahse girerim :)
Güzel kardeşim,
Üniversite'nin kişiye kattığı değeri bilmeden alelade böyle bir sonuca varman hayal kırıklığı.
Sana nice örnek gösterebilirim Anadolu Universitesi'nden yada saydığın üniversiteler dışından mezun olup, kaliteli bir şekilde kendini yetiştiren..
Üniversite sana al PHP ile mail böyle atarsını öğretmez, sana vizyon katar, bilgi sahibi nasıl olacağını, araştırma ve öğrenme yetisi kazandırır ;(bu yeteneği belirli alt yapı ve lisans programı içinde sindire sindire katar).. Herşeyin temelindede eğer yazılıma dair bir şey okuyorsan yazdığın yazılımla ilgili sana alt yapı kazandırır. Bu alt yapıyı bir adım yada on adım öteye götürmek kişinin insayitifindedir..
Ha üniversite'ye gidip, sadece diploma sahibi olayım diyorsan, sana Boğaziçi ve İTÜ, ODTÜ'den mezun olup, bir şey bilmeyen adamda örnek gösterebilirim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Herkes C, C# gibi dillerle başlamış programlamaya biz ilk dönem PASCAL dili ile başladık, bu dönem C'ye geçtik ama mezun olana kadar hemen hemen çoğu dili görecek gibiyiz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
hocam ben 1 seneye aşkın mezun oldum. Eğer ki okuyabilecek durumdaysanız hiç beklemeden bu sene sınavlardan gidin yazılım müh.
Emrecik12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makin
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yaşıma kadar gerçek yazılım mühendisi kişiler karşıma çıkmadı ne yazıkki.