-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hopdi dogru dedi. Forumda zaman gecirince kim is yapiyor, kim anlamiyor, mesajlarindan bile belli oluyor.
ponpei, sana kismen katiliyorum ama simdi soyle birsey de var. ben editor ilanimini bundan 3 ay once bir websitesi uzerinden ciktim, profesyonel sekilde yonetilen. 1 ay boyunca en az 10 kisi ile gorustum, hepsi o sekilde ya bu sekilde vazgecti. Son teklifi kabul eden sahis da pazarlik yapti, 3 saat telefonda anlattim. ertesi gun ben yapmiyorum dedi ve vazgecti, tabi eksi puanimi eksik etmedim. Olay platform veya forum degil.
insanlar para koparmak ( kazanmak icin degil) icin altindan kalkamayacak seylere evet diyorlar.
1 ay falan oldu bir arkadasla calisiyorum forumdan, duzenli olarak isini yapiyor, gecen hafta da o platformdan da buldum baska bir arkadas onla da calisiyoruz. Isini yapan duzgun insanin karsina nerede cikacagi belli olmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba tekrar,
O platformdan buldugum hanfendiye isi detayli olarak anlattim. sistem uzerinde gosterdim. Istedigi ucretten odemeyi de yaparim dedim. birkac gun de sure verdim sistemi incelesin baksin diye. Tamam hazirim yapacagim dedi. Bende tekifi sectim ve bir sonraki gun ay bu benim cok vaktimi alacak ben yapmiyorum dedi. E dedim sistemde hersey gozukuyordu bakmadiniz mi? vaktim olmadi. tam 1 ay oyalanmis oldum. kimse kusura bakmasin orasi profesyonel bir ortam eksi puanimi veririm.
Ha evet burada vermem gerekirken, veremedigim oldu mu oldu, cunku burada ticaret kurallari vermek icin para alisverisi gerekiyor, orada teklifi secmek yeterli. o teklif suresi tam 1 aya maloluyor.
Peki burada, sikayet var kisminda adlarini goruyor muyum evet. Gozum gormesin butonu istiyorum yonetimden yapmiyor :)
okturen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmani
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam pm yollayın yapabilecegimiz birsey ise yapıp teslim edelim
Ek Olarak: hocam pm yollandı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ne bekliyorsunuz hocam acaba ? Websitesi açan yazılımcı php uzmanı c++ uzmanı tasarımcı seocu ve sayamadıgım bir çok şey oldugu bir ulkedeyiz.
Ha İşini gerçekten yapanlar yokmu var ? Ama beleşçi cok bizde. Ucuza yaptırmak isteyenler çok. Birisi şunun hakkı bu dediği zaman hemen ağızlarımızdan çıkan laf serbest piyasa herkes istediği fiyata sunar diyoruz.
Neden işini hakkıyla yapan ucuza çalışşsın ki ? (Sözüm Size Değil Ama Genel olarak Böyle)
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşini çok iyi yapan insanların çoğu zaten forumda gezeceğine çalışıyordur. Klasik ASP ile bir sistem olsaydı her türlü yardımcı olurdum ama php konusunda o kadar uzman değilim.
15 yaşından beri 14 yıldır yazılımla uğraşan biri olarak söyleyebileceğim birşey var. Bir kere iyi yazılımcılar bulmak ülkemizde en zor iş, parmakla sayılacaktan biraz daha fazlayız diye düşünüyorum. Çok ileri seviyede olanlar zaten yurt dışında çalışıyorlar. Milletimizde işi verirken çok birşey yok ya 3-5 şey var onları yaptıkmı tamamdır diyip işi veriyorlar. İşi verdikten sonra 2 dil daha olcaktı diyorlar şunlarıda koyabilirmiyiz diye ekstra birkaç şey daha çıkarıyorlar ama para vermeye gelince anlaşılan şekilde oluyor ( genel olarak söyledim ben her ekstraya ekstra ücret alıyorum)
Tüm müşterilerimden de duyduğum şu düzgün webci ( çoğu bu tabiri kullanıyor ) bulunmuyor ekstra bir özellik istediğimizde bakayım vs diye kıvırıp duruyorlar. Nedenide şu işi bilmiyorlar. Çoğu kişinin yazılımcıyım webmasterım diyip wordpress + eklenti kurup üstünede tema koyup çakmasıda çoğu iş yapan insanı mesleğinden soğuttu. Bende bu soğuyanlardan biriyim