-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Başlığa bakıp ırkçılık yaptığımı düşünmeyin, ben de Türküm ama kendi memleketimin insanından şikayetçiyim arkadaş :)
10 yıldır online oyunlar oynuyorum. Silkroad, Knight, Cabal v.s. Bu oyunların içinde karşılaştığım Türk oyuncuların büyük kısmı ya dilencilik ya **************lık yapıyor ya da gevezelik yapıp insanları rahatsız ediyordu. Neden bir Avrupa veya Amerikalı'nın oyuna bakışıyla bizim insanımızın oyuna bakışı bir değil ki?
Geçen gün kafa dağıtırım diye Steam'dan Cs:go satın aldım. Bende sanıyorum ki herkes olgun (sonuçta paralı oyun), herkes işine bakacak :) Yok arkadaş 12-13 yaşında çocuklar burayı da doldurmuş. Her gelenin ilk lafı: Türk var mı Türk? Gel gel var :) Olsa ne olmasa ne? Gir oyununu oyna çık git be adam... Aynı oyunun içinde başka bir çocuk her öldürdüğü adamın ardından "naayssss", her ölümünün ardından "vaaattt" diye bağırıyor :D İngilizce bilmediği aşikar fakat zorluyor işte.
Cs'nin yeni oyununda genel anlamdan çok memnun kaldım. Yalnızca oyunda yaşı küçük oyuncuların ettiği küfürler ve tavırları beni hayal kırıklığına uğrattı. Bilmiyorum belki bana denk geliyordur bu tipler :rolleyes:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bir oyunda türk görmek, yurt dışında gezerken türk görmek gibidir. Sevinir insan görünce. Türk türkü ezdirmez gevurlara karşı. Türkler kendi milletini korur ve esirgerler. Türklük böyle bir şeydir. Ama bir şeyin eksik olmaması lazım İslam.
8 kişi bu mesajı beğendi.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Başlığa bakıp ırkçılık yaptığımı düşünmeyin, ben de Türküm ama kendi memleketimin insanından şikayetçiyim arkadaş
10 yıldır online oyunlar oynuyorum. Silkroad, Knight, Cabal v.s. Bu oyunların içinde karşılaştığım Türk oyuncuların büyük kısmı ya dilencilik ya **************lık yapıyor ya da gevezelik yapıp insanları rahatsız ediyordu. Neden bir Avrupa veya Amerikalı'nın oyuna bakışıyla bizim insanımızın oyuna bakışı bir değil ki?
Geçen gün kafa dağıtırım diye Steam'dan Cs:go satın aldım. Bende sanıyorum ki herkes olgun (sonuçta paralı oyun), herkes işine bakacak Yok arkadaş 12-13 yaşında çocuklar burayı da doldurmuş. Her gelenin ilk lafı: Türk var mı Türk? Gel gel var Olsa ne olmasa ne? Gir oyununu oyna çık git be adam... Aynı oyunun içinde başka bir çocuk her öldürdüğü adamın ardından "naayssss", her ölümünün ardından "vaaattt" diye bağırıyor İngilizce bilmediği aşikar fakat zorluyor işte.
Cs'nin yeni oyununda genel anlamdan çok memnun kaldım. Yalnızca oyunda yaşı küçük oyuncuların ettiği küfürler ve tavırları beni hayal kırıklığına uğrattı. Bilmiyorum belki bana denk geliyordur bu tipler
Yok kardeş yok, dediklerinin birçoğunu bende yaşadım. Bir aralar Metin2 rüzgarından geçtik bizde herkes gibi... Güzel günlerdi ama sırf bu ezikler yüzünden oyundan soğuyarak birçok arkadaşımın oyunu bıraktığına şahit oldum.
Ya herşeyi anlarım arkadaş Metin2 TR sürümünde oyun zor tamam hak veriyorum birazda olsa abi çekip sağdan soldan birşeyler istersin, pvplerde item diye yalvarmak nedir ya? Bir olayı aklıma getirdin, geldikçe gülüyorum :D
Elemanın teki pm atmıştı bana; 3 saniyenin var hemen çarının şifresini söyle yoksa şapalağı yersin. .....1 .....2 .....3 bak geliyor şapalak :D la dedim bi yürügit. Uzun lafın kısası online oyunlar Türk oyuncular (mı desem bilemedim tam siz uygun birşey bulun) 'a göre değil :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkes online oyunlar oynayabilir bunun yaşı yok tabiki ama edep denen birşey var ki bu da bizim ülkemiz de zaman geçtikçe kaybolan birşey.Benimde oynadığım bir oyun var ekip olarak girdiğimiz de gayet zevkli oluyor ama şöyle gireyim bir kafam dağılsın derseniz kanser tehlikesi var :).
Çok acayip konuşmalara denk geliyor insan görmemek gerekiyor tabi.Canım sıkkın bir gün kafa dağıtırım diye yine oyuna girdim Allah'a söven mi dersin peygambere söven mi ana bacı havalarda zaten ulan ben hangi ülkedeyimden başlayıp hayatı sorgulamaya başladım :D . Dimizi söverek yaymaya çalışma ve söverek din savunma konusu bu aralar gündem de ileri zamanlarda ne olur merak ediyorum doğrusu :).
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
wow a gel hocam pek oynayan yok paralı olduğu için ve türkçe olmadığı için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Cs go'da işler farklı yürüyor. Sen acemiysen elbetteki 12-13 yaşındaki çocuklara denk gelirsin. Profesyonel olunca bu tarz şeyler yaşanmıyor. Dışarıda böyle edep adaplı bulamayacağın insanları bazen oyunlarda bulabiliyorsun. Ama dediğin gibi türkler olarak oyunlarda çakallığa aklımız daha çok çalışıyor.